Friday, March 23, 2018

 Yahoo Mail – Fiți organizat!  APK Download

Yahoo Mail – Fiți organizat! APK

86 from - 4.068.147 People

Android Games and Apps Free - Swrhb.com - - - - - - - - - -
Title: Yahoo Mail – Fiți organizat!
Author: Yahoo
Latest Version: 4.4 sau o versiune ulterioară
Last Update: 12 martie 2018


Download Yahoo Mail – Fiți organizat! APK from Yahoo last update 12 martie 2018 and Dezvoltator Accesați site-ul Trimiteți un e-mail la ymail-play-store-feedback[@]oath.com Politica de confidențialitate 701 First Avenue, Sunnyvale, CA 94089-0703, U.S.A

Yahoo Mail – Fiți organizat! Cea mai bună aplicație de e-mail,care vă ajută să organizați cu ușurință conturile Gmail, Outlook, AOL și Yahoo. Indiferent de adresa dvs. de e-mail, vă puteți bucura de designul atrăgător, de interfața ușor de folosit și de viteza uluitoare a aplicației Yahoo Mail. În plus, Yahoo Mail oferă 1.000 GB de spațiu de stocare gratuit în cloud, astfel că nu va mai trebui vă faceți griji în ceea ce privește spațiul.

- ÎNSCRIEȚI-VĂ CU ORICE CONT - Funcționează cu adrese de e-mail non-Yahoo, inclusiv Gmail, Outlook și AOL. Nu este necesară o adresă de e-mail Yahoo.
-PERSONALIZAȚI GLISĂRILE - Alegeți acțiuni diferite, precum ștergere, arhivare, mutare și altele atunci când glisați la stânga sau la dreapta pe un mesaj.
- PRIMIȚI NOTIFICĂRI NUMAI DE LA PERSOANE - Sunteți notificat numai când primiți un e-mail nou de la o persoană, nu de la companii sau buletine informative.
- CĂUTAȚI RAPID - Căutați în toate mesajele, contactele , fișierele și fotografiile, mai rapid ca niciodată.
- FIȚI CREATIV - Asigurați-vă că e-mailurile dvs. ies în evidență folosind foi de scris create de artiștii de la Paperless Post.
- TRIMITEȚI MAI MULTE ATAȘAMENTE - Adăugați cu ușurință mai multe videoclipuri și documente la un e-mail.
- NU MAI PIERDEȚI NICIODATĂ NICIUN E-MAIL - Păstrați-vă toate e-mailurile în spațiul de 1.000 GB, gratuit, în cloud.
- ALEGEȚI O TEMĂ - Alegeți diferite fundaluri și culori pentru textul din inboxul Yahoo.
- ELIMINAȚI PAROLELE - Activați cheile Account Key pentru a beneficia de o autentificare securizată, fără parole.
- CONECTAȚI GOOGLE DRIVE ȘI DROPBOX - Accesați și trimiteți cu ușurință fotografii și documente pe care le-ați stocat în cloud.

Spuneți-ne ce părere aveți!
Dorim să creăm cea mai bună experiență posibilă în ceea ce privește e-mailul pe mobil și dorim să auzim care este părerea dvs. Ymail-play-store-feedback[@]yahoo-inc.com.

- Optimizat pentru utilizarea cu TalkBack.
- Yahoo nu oferă un serviciu de e-mail local pentru Elveția.

Screenshot Yahoo Mail – Fiți organizat! APK

 Yahoo Mail – Fiți organizat! APK Cover Yahoo Mail – Fiți organizat! APK Cover Yahoo Mail – Fiți organizat! APK Cover Yahoo Mail – Fiți organizat! APK Cover Yahoo Mail – Fiți organizat! APK Cover Yahoo Mail – Fiți organizat! APK Cover Yahoo Mail – Fiți organizat! APK Cover Yahoo Mail – Fiți organizat! APK Cover Yahoo Mail – Fiți organizat! APK Cover Yahoo Mail – Fiți organizat! APK Cover Yahoo Mail – Fiți organizat! APK Cover
4.5 stars based on 19660 reviews
free web page hit counter