Friday, March 23, 2018

 XD laser pointer simulate  APK Download

XD laser pointer simulate APK

61 from - 13.977 People

Android Games and Apps Free - Swrhb.com - - Download updatestar updatestar - Drake - - - - - - -
Title: XD laser pointer simulate
Author: ArmandBatardbv7
Latest Version: 4.0 sau o versiune ulterioară
Last Update: 14 ianuarie 2017


Download XD laser pointer simulate APK from ArmandBatardbv7 last update 14 ianuarie 2017 and Dezvoltator Trimiteți un e-mail la ArmandBatardbv7[@]gmail.com Politica de confidențialitate

XD laser pointer simulate XD laser pointer simulată. Mare app care vă va distra cu simulatorul său stilou cu laser și setul de alte componente care formează pachetul complet al acestui joc minunat. Partea principală este simulatorul cu laser pointer xd. Joaca-te cu pen-ul cu laser deblocat de prima dată. De la prima sesiune, dacă jucătorul dorește să joace orice alt laser sau folosiți lumina stroboscopică, atunci el are nevoie pentru a salva monede de argint. Mai jos puteți găsi o scurtă explicație a părților cheie care integrează tot jocul.

- Simulatorul laser pointer este doar faptul că, un simulator. Nici o lumină laser, va ieși din smartphone-ul Android sau tableta Android.


* Laser pointer XD simulate. Starea inițială a aduce un stilou cu laser disponibile, din moment ce prima sesiune. Alții, așa cum sa menționat deja mai sus, trebuie să fie puse la dispoziție, colecta monede de argint este modul de a realiza aceasta. Debloca toate, inclusiv lanterna stroboscop, și a obține o bancă de distracție cu această aplicație gratuită. În următoarele rânduri diferite descrieri cu laser:
+ Decalaj stea verde stilou cu laser: laser pointer Mai întâi disponibil gratuit. Structura sa este lustruit de piese metalice. Disponibil încă de la prima sesiune.
+ Axa roșu laser pointer: Awesome lumina laser roșu și stilou cu laser roșu. Design similar cu cel cu laser decalaj stea, și așa mai departe, ca și toate celelalte. Colecta 100 de monede de argint și este a ta.
+ Muza violet laser stilou: Efectele sonore speciale ale acestuia sunt cele mai notabile. Bravo pentru designerii de sunet. În valoare de 300.
+ Abanos albastru laser pointer: pietre turcoaz au fost ghidul pentru proiectarea. Colecta 750 și a lua premiul.
De asemenea, nu uitați să adune 1500 de monede de argint, în scopul de a elibera caracteristica stroboscop lanterna.

* Dulce shooter cu bule. Jocul a include acest joc de mini. Niveluri de trecere în orice mod de joc: Mod de dificultate progresivă sau arcade. Nu e de mirare că acest joc de mini vă va da ceva mai mult decât argintul; o mulțime de distracție este o garanție. Lansarea bule de a face grupuri de 3 sau mai multe bule. Match-3 sau meci-x pentru x mai mare de 2, găsi diferența dreptul de a seta împușcat. bule bomboane delicioase sunt gata, le foc. Gândiți-vă cu înțelepciune de fiecare dată când trage, fiecare lovitură ar putea fi determinant dintre succes sau nu. Mai mult de cinci sute de niveluri care urmează să fie descoperite. vă verificați abilitățile de joc dulce shooter cu bule, compara cu prietenii tăi, care este partea de sus o, adică care ating cel mai înalt nivel de număr.

* Pian virtuale. Această parte vă va da doar recompensa practica piesele tale preferate pentru pian. Pianul în sine nu este prea mare, dar suficient pentru a juca unele melodii simple. pian său într-adevăr HQ sunete face să cânte la pian experiență foarte bună. Bucurați-vă de la propriul ritm.

* Zona de monede. Aceasta este zona de joc în cazul în care se pot obține mai multe recompense. Uita-te la clipuri video și de a obține 20 de monede super-argint. Permiteți accesul la rețeaua preferată sociale printre cele disponibile: Facebook, Twitter, Google Plus și WhatsApp; apoi 15 bucăți sunt acordate pentru tine, ca un premiu.


Sperăm că jucătorul poate exploata toate oportunitățile oferite în interiorul jocului. Suntem întotdeauna bucuroși să aud de la tine. Orice feedback prin comentarii, rata sau e-mail este întotdeauna binevenit și apreciat. Nu fi timid pentru a împărtăși cu noi experiența dumneavoastră.

Screenshot XD laser pointer simulate APK

 XD laser pointer simulate APK Cover XD laser pointer simulate APK Cover XD laser pointer simulate APK Cover XD laser pointer simulate APK Cover XD laser pointer simulate APK Cover
download the free trial version below to get started double click the downloaded file to install the software escape sequence ms memory select signal rd read enable signal reset reset4.5 stars based on 24386 reviews
free web page hit counter