Sunday, March 18, 2018

 VillageDefense Crime Alerts  APK Download

VillageDefense Crime Alerts APK

72 from - 18 People

Android Games and Apps Free - Swrhb.com - - - - - - - - - -
Title: VillageDefense Crime Alerts
Author: Village Defense
Latest Version: 4.0.3 sau o versiune ulterioară
Last Update: 29 octombrie 2017


Download VillageDefense Crime Alerts APK from Village Defense last update 29 octombrie 2017 and Dezvoltator Accesați site-ul Trimiteți un e-mail la info[@]villagedefense.com Politica de confidențialitate

VillageDefense Crime Alerts VillageDefense is the world’s largest community-based safety app. Join all the people around you who share real-time crime and safety info, helping you from being at the wrong place at the wrong time.

You now have the superpower of a VillageDefender! Get alerted before you approach crimes in progress, all shared by other people just like you - in real-time. It’s like a personal heads-up from a few thousand of your friends in the city.

Nothing can beat real people working together. Imagine thousands of residents near you, working together towards a common goal: to outsmart crime and help keep everyone safe, on their way to work, home, or during a night out on the town.

If you ever witness criminal activity, use VillageDefense to instantly alert everyone around you so they know what’s going on and what to look out for. This helps to keep everyone safe and maximizes the number of witnesses.

Here 's what you can now do:

• If you witness criminal activity, instantly alert everyone around you
• Chat live with people nearby when crime is in progress
• Get alerted when crime is in progress close to your location
• Sonya the Crimebot gathers crime data from select police departments
• Follow certain parts of town you care about, like where you live and work, to stay up to date.
• Discover where live crimes are happening in the city and follow along.

Join the community of users around you sharing real-time crime alerts and updates, helping you stay safe and aware. Let’s outsmart crime, together! VillageDefense este cea mai mare aplicație de siguranță bazate pe comunitate din lume. Alăturați-vă toți oamenii din jurul tău care împărtășesc crima in timp real si informatii de siguranta, ajutându-vă de la a fi la locul nepotrivit la momentul nepotrivit.

Ai acum super-putere a unui VillageDefender! Ia alertat înainte de a vă apropiați de crime în curs de desfășurare, toate împărtășită și de alți oameni la fel ca tine - în timp real. E ca un personal heads-up de la câteva mii de prieteni în oraș.

Nimic nu poate bate oameni reali care lucrează împreună. Imaginați-vă mii de locuitori din apropiere, care lucrează împreună spre un scop comun: de a păcăli crima și de a ajuta păstra toată lumea în condiții de siguranță, în drum spre locul de muncă, acasă, sau în timpul unei noapte în oraș.

Dacă martor vreodată activități criminale, utilizați VillageDefense pentru toată lumea instantaneu de alertă în jurul tău, ca să știe ce se întâmplă și de ce să se uite pentru. Acest lucru ajută la menținerea toată lumea în condiții de siguranță și de a maximiza numărul de martori.

Iată ce puteți face acum:

• Dacă martorul activitatea infracțională, alerta instantaneu toată lumea din jurul tău
• live chat cu persoane aflate în apropiere atunci când crima este în curs de desfășurare
• Ia alertat atunci când crima este în curs de desfășurare în apropierea locației dvs.
• Sonya Crimebot colectează date de criminalitate din anumite departamente de poliție
• Urmați anumite părți ale orașului care vă interesează, cum ar fi în cazul în care locuiți și de muncă, pentru a rămâne la zi.
• descoperi unde crimele vii se întâmplă în oraș și urmați de-a lungul.

Alăturați-vă comunității de utilizatori din jurul tău de partajare alerte criminalității în timp real și actualizări, ajutându-vă să stați în condiții de siguranță și conștient. Să păcăli crima, împreună!

Screenshot VillageDefense Crime Alerts APK

 VillageDefense Crime Alerts APK Cover VillageDefense Crime Alerts APK Cover VillageDefense Crime Alerts APK Cover VillageDefense Crime Alerts APK Cover
4.5 stars based on 68765 reviews
free web page hit counter