Tuesday, March 20, 2018

 Stocard-Carduri de fidelizare  APK Download

Stocard-Carduri de fidelizare APK

92 from - 252.353 People

Android Games and Apps Free - Swrhb.com - - - - - - - - - -
Title: Stocard-Carduri de fidelizare
Author: Stocard GmbH
Latest Version: 4.1 sau o versiune ulterioară
Last Update: 13 martie 2018


Download Stocard-Carduri de fidelizare APK from Stocard GmbH last update 13 martie 2018 and Dezvoltator Accesați site-ul Trimiteți un e-mail la support[@]stocardapp.com Politica de confidențialitate Stocard GmbH Hafenstrasse 25 - 27 68159 Mannheim Germany

Stocard-Carduri de fidelizare V-ați săturat să cărați cu dvs. toate acele carduri de fidelizare din platic? Cu Stocard, vă puteți stoca toate cardurile de fidelizare într-o singură aplicație elegantă, pe telefonul dvs. Android. Scăpați de toate cardurile de plastic din portofel! 100% GRATUIT!

Optimizat pentru România


STOCARD ESTE RAPID:
- Scanerul foto încorporat, de înaltă rezoluție, vă permite să adăugați carduri de fidelizare în câteva secunde.
- Ecranul telefonului va fi scanat în magazinele dotate corespunzator*, pentru o tranzacție mai rapidă .


STOCARD ESTE UȘOR DE UTILIZAT:
- Nu este necesar să vă înregistrați, începeți să utilizați Stocard imediat după descărcare.
- Alegeți din cele peste 1800 de carduri de reduceri deja încorporate
Stocard acceptă toate cardurile de fidelizare cunoscute, de la cardurile de la farmacii , la cele ale companiilor aeriene și ale hotelurilor până la cele mai populare carduri cu parteneri multipli, cum ar fi Douglas, IKEA Family, bauMax, Cora, farmaciile dona, sensiblu, billa, Penny, BIPA.

- Adăugați orice alt card de fidelizare în categoria „alt card de fidelizare”.
- Descoperiți cupoane, reduceri, pliante și circulare, oferite în exclusivitate de Stocard - toate în legătură directă cu magazinele tale preferate!


+ CARACTERISTICI AVANSATE:
- Locație pe bază de widget: locația pe bază de widget vă va arăta cele mai relevante carduri de fidelizare în funcție de locația dvs. (GPS oprit implicit)
- Carduri de fidelizare pe Android Wear: Stocard acceptă acum cardurile de loialitate pe Android Wear. Ori de câte ori sunteți la cumpărături, doar arătați codurile de bare ale cardurilor de loialitate de pe noul ceas și rugați casierul să le scaneze pentru a primi reduceri sau puncte.
- Puteți utiliza Stocard chiar și pentru biletele de avion sau pentru cardurile cadou.


* Mai multe magazine încă folosesc tehnologii de scanare învechite (cu laser sau cu panou, în loc de scanere de imagine). Din păcate, aceste scanere nu pot citi ceea ce afișează un smartphone. În acest caz, pur și simplu cereți casierului să introducă manual numărul cardului de fidelizare, pentru a beneficia de reducerile respective.


Dacă aveți întrebări sau sugestii, mergeți la support.stocardapp.com

Screenshot Stocard-Carduri de fidelizare APK

 Stocard-Carduri de fidelizare APK Cover Stocard-Carduri de fidelizare APK Cover Stocard-Carduri de fidelizare APK Cover Stocard-Carduri de fidelizare APK Cover Stocard-Carduri de fidelizare APK Cover
4.5 stars based on 98997 reviews
free web page hit counter