Saturday, February 24, 2018

 Skype -  mesaje instant și apeluri video gratuite  APK Download

Skype - mesaje instant și apeluri video gratuite APK

82 from - 10.327.616 People

Android Games and Apps Free - Swrhb.com - - - - - - - - - -
Title: Skype - mesaje instant și apeluri video gratuite
Author: Skype
Latest Version: Variază în funcție de dispozitiv
Last Update: 23 februarie 2018


Download Skype - mesaje instant și apeluri video gratuite APK from Skype last update 23 februarie 2018 and Dezvoltator Accesați site-ul Trimiteți un e-mail la skypeuploader[@]googlemail.com Politica de confidențialitate Skype Software S.à.r.l, 23 – 29 Rives de Clausen, L-2165 Luxembourg

Skype - mesaje instant și apeluri video gratuite Skype-ul pe care îl cunoști și îl îndrăgești are un design nou, optimizat cu o mulțime de caracteristici și modalități noi de a păstra legătura cu persoanele importante pentru tine.

Ce pot face cu Skype?

• Mesageria este acum mai spectaculoasă: Înseamnă mai mult decât un text. Trimite fotografii, videoclipuri, mesaje vocale, emotigrame, mesaje Moji și multe altele. De asemenea, poți răspunde la orice mesaj din partea persoanelor de contact folosind reacții.
• Optimizează-ți chaturile cu Programe de completare**: Nu mai este nevoie să comuți între aplicații. Partajează cu ușurință conținut folosind Programele de completare fără să părăsești Skype.
• Extraordinar pentru grupuri: Adaugă persoanele favorite și începe discuții pe chat. Folosește grupurile ca să faceți planuri, să vă jucați, să păstrați legătura sau să petreceți timp împreună.
• Apelează pe toată lumea – Skype, rețele mobile și fixe: Este mai ușor să păstrezi legătura cu prietenii și cu familia folosind apelurile video și vocale gratuite*. De asemenea, cu Skype vei beneficia de tarife de apelare reduse către rețele mobile și fixe din întreaga lume.
• Nu vei rata niciodată vreun moment folosind capturarea rapidă: Trage cu degetul rapid pentru a captura fotografii și videoclipuri. Personalizează-le adăugând emotigrame, autocolante și adnotări.
• Partajează Momente: Ține-i pe ceilalți la curent cu Momentele tale zilnice. Reacționează la orice moment cu emotigrame extraordinare sau trimite un mesaj privat despre acel moment. Momentele sunt vizibile urmăritorilor numai 7 zile.

*Apelurile Skype către Skype sunt gratuite. Se pot aplica tarifele operatorului de date. Îți recomandăm să folosești un plan nelimitat de date sau o conexiune Wi-Fi.
** Disponibilitatea Programelor de completare va varia în funcție de țară.

Vom aduce treptat următoarea generație Skype pentru toată lumea.
Dacă nu ai acces încă la actualizare, nu îți face griji, aceasta va veni foarte curând.
Află mai multe despre noul design și despre noile caracteristici de pe Blogul Skype: https://blogs.skype.com/news/2017/06/01/introducing-the-next-generation-of-skype

Odată cu upgrade-ul la noul Skype, este posibil ca o parte din conținutul conversațiilor anterioare să fie șters.
Pentru a salva fotografiile și videoclipurile care au fost trimise sau primite anterior într-o versiune mai veche de Skype, salvează conținutul albumului camerei/galeriei foto înainte să faci upgrade la noul Skype.

Screenshot Skype - mesaje instant și apeluri video gratuite APK

 Skype -  mesaje instant și apeluri video gratuite APK Cover Skype -  mesaje instant și apeluri video gratuite APK Cover Skype -  mesaje instant și apeluri video gratuite APK Cover Skype -  mesaje instant și apeluri video gratuite APK Cover Skype -  mesaje instant și apeluri video gratuite APK Cover
4.5 stars based on 72734 reviews
free web page hit counter