Wednesday, February 21, 2018

 ScreenMeet Support  APK Download

ScreenMeet Support APK

76 from - 52 People

Android Games and Apps Free - Swrhb.com - - - - - - - - - -
Title: ScreenMeet Support
Author: ScreenMeet
Latest Version: 5.0 sau o versiune ulterioară
Last Update: 20 februarie 2018


Download ScreenMeet Support APK from ScreenMeet last update 20 februarie 2018 and Dezvoltator Accesați site-ul Trimiteți un e-mail la support[@]screenmeet.com Politica de confidențialitate 988 Market St, 6th Floor San Francisco, California 94102

ScreenMeet Support *ONLY DOWNLOAD IF DIRECTED TO DO SO BY A SUPPORT TECHNICIAN YOU TRUST*
Screen Meet Support allows support technicians to troubleshoot a problem you are having on your Android device. To use this application you must be receiving support from a technician who is using ScreenMeet Support and will provide you a Session code to start the session.

Technicians have the ability to see your screen and to use a laser pointer to indicate where you should tap. You can show them your Android device, settings, apps and camera. You can also draw on the screen to highlight issues you need help with.

For more information or for a free trial of ScreenMeet Support visit our website: https://agent.screenmeet.com/

How to use:
1) Download the App
2) Tap Open
3) Enter the Session Code given to you by your support technician


Share your Apps and Phone with a remote customer support agent in just a few taps. Share video from your camera. You are always in control of the session.

ScreenMeet for Support helps you get problems resolved with Apps, with your device and with consumer electronic products. * DOWNLOAD DOAR DACĂ potrivit instrucțiunilor DE UN TEHNICIAN SUPORT * în care ai încredere
Ecranul Meet Suport permite tehnicienilor de sprijin pentru a depana o problemă aveți pe dispozitivul Android. Pentru a utiliza această aplicație trebuie să fie primit sprijin de la un tehnician care utilizează ScreenMeet Asistență și vă va oferi un cod de sesiune pentru a începe sesiunea.

Tehnicienii au capacitatea de a vedea ecranul și de a utiliza un pointer cu laser pentru a indica unde ar trebui să apăsați. Le puteți afișa dispozitivul Android, setări, aplicații și aparat de fotografiat. Puteți desena, de asemenea, pe ecran pentru a evidenția problemele care aveți nevoie de ajutor.

Pentru mai multe informații sau pentru o încercare gratuită de ScreenMeet Suport vizitati site-ul nostru: https://agent.screenmeet.com/

Cum să utilizați:
1) Descărcați aplicația
2) Apăsați Deschideți
3) Introduceți Codul de sesiune dat de către tehnicianul de asistență


Împărtășiți Aplicațiile și telefonul cu un agent de asistență pentru clienți la distanță în doar câteva atingeri. Distribuiți video de pe camera foto. Sunteți mereu controlul asupra sesiunii.

ScreenMeet pentru Asistență vă ajută să obțineți probleme rezolvate cu aplicații, cu aparatul și cu produse electronice de larg consum.

Screenshot ScreenMeet Support APK

 ScreenMeet Support APK Cover ScreenMeet Support APK Cover ScreenMeet Support APK Cover ScreenMeet Support APK Cover
4.5 stars based on 22303 reviews
free web page hit counter