Friday, February 23, 2018

 diamante regale  APK Download

diamante regale APK

82 from - 22.028 People

Android Games and Apps Free - Swrhb.com - - - - - - - - - -
Title: diamante regale
Author: ReadUpdates
Latest Version: 4.0 sau o versiune ulterioară
Last Update: 31 octombrie 2017


Download diamante regale APK from ReadUpdates last update 31 octombrie 2017 and Dezvoltator Trimiteți un e-mail la marvelzhouzen[@]gmail.com FLAT/RM 1 6/F 9 CHONG YIP STREETKWUN TONG KL.

diamante regale diamante regale

Cucerim Diamons Royal în acest răcoros meci de 3 joc, alunecare și combinarea pietre de același tip cu degetul. Se combină cât mai multe pietre ca tine poate de același tip pentru a crea combo-uri uimitoare și explozii magice pline de lumină și culoare. Atinge scorul de top în fiecare scenariu prin crearea cel mai mare număr de combinații cu diamante.

O bijuterie și bijuterii joc super cool bord cu o mulțime de funs! Utilizați degetul pentru a apăsa rapid și acțiune! Foarte usor de inceput si vei fi dependent de distractiv. Se potrivesc frumoase și magice pietre împreună și vă vor fi acordate cu mai multe puncte. Acest lucru a fost în partea de sus joc arcade de acțiune. gameplay-ul insanely dependență, efecte vizuale impresionante și efecte sonore, un amestec perfect de niveluri ușor și provocatoare, cu o mulțime de misiuni și relee de detonare a face această bijuterie de swap joc de un fel

Să folosească metode variate pentru a finaliza toate nivelurile, fiecare dintre ele va necesita o abordare aparte de a se completa. Fantastic de putere-up-uri, obiecte și arme pe care le va ajuta cu nivelurile hardests. 100% distracție garantat în acest joc de puzzle original și dependență.

Caracteristici regale Diamons:
• Experimentați un gameplay nou cu o grafică bogată și exotice stabilite în Antichitate
• exploreze lumi noi magice ca
• boostere puternic pentru a ajuta la niveluri provocatoare
• relee de detonare a debloca și comori ascunse!
• Ușor și distractiv de a juca, o provocare de a stăpâni
• Sute de niveluri pentru a finaliza aventuros - mai multe vor apărea în curând!
• Disponibil pe dispozitive mobile și tablete

NE VIZITAȚI:

http://facebook.com/royaldiamonds
http://royalgems.com
http://twitter.com/gems
http://google.com/+royalgems/videos
http://youtube.com/user/crazyjewel
Termeni și condiții: http://royalgems.com/terms-of-use/
Politica de confidențialitate: http://bejeweled.com/privacy/
Contactati-ne: http://gemsjourney.com/contact/

este încă oferind entuziasm uimitor de mare!

Screenshot diamante regale APK

 diamante regale APK Cover diamante regale APK Cover diamante regale APK Cover diamante regale APK Cover diamante regale APK Cover diamante regale APK Cover diamante regale APK Cover diamante regale APK Cover diamante regale APK Cover diamante regale APK Cover diamante regale APK Cover diamante regale APK Cover diamante regale APK Cover diamante regale APK Cover diamante regale APK Cover diamante regale APK Cover diamante regale APK Cover diamante regale APK Cover diamante regale APK Cover diamante regale APK Cover diamante regale APK Cover diamante regale APK Cover diamante regale APK Cover diamante regale APK Cover diamante regale APK Cover
4.5 stars based on 60920 reviews
free web page hit counter