Monday, March 19, 2018

 Quitzilla: Părăsește obiceiurile rele  APK Download

Quitzilla: Părăsește obiceiurile rele APK

93 from - 7.941 People

Android Games and Apps Free - Swrhb.com - - - - - - - - - -
Title: Quitzilla: Părăsește obiceiurile rele
Author: despDev
Latest Version: 4.4 sau o versiune ulterioară
Last Update: 11 ianuarie 2018


Download Quitzilla: Părăsește obiceiurile rele APK from despDev last update 11 ianuarie 2018 and Dezvoltator Trimiteți un e-mail la andriihula[@]gmail.com Bazarna 36/2, 79007 L'viv Ukraine

Quitzilla: Părăsește obiceiurile rele A învinge dependența este greu. Cu Quitzilla puteți să vă urmăriți toate obiceiurile dvs. rele și dependențele și să folosiți aplicația pentru a le analiza și a le înfrânge pentru totdeauna . Accelerați-vă dezvoltarea și creșterea personală - scăpați de dependențele și obiceiurile dvs. rele.

TRACKER DE OBICEIURI RELE
Angajează-te să renunți și analizează-ți progresul! Puteți adăuga ziua exactă când ai făcut-o ultima dată, banii sau timpul petrecut de obicei cu acea dependență și lăsă-l să-ți servească drept punct de pornire. De acolo poți obține multe statistici interesante despre asta. Timpul de abstinență și banii economisiți sunt primele statusuri.

RECOMPENSE
Economisește timp și bani și răsplătește-te pentru asta. De exemplu, dacă obișnuiai să cheltui 50 $ pe săptămână pe alcool și nu ai băut timp de o săptămână, acești 50 $ sunt recompensa din care poți cumpăra premii. Recompensele sunt create de către utilizator și adăugate manual. Acestea servesc ca o mare motivație pentru a renunța la alcool, fumat, mâncare nesănătoasă, procrastinare sau ceva similar care ne costă bani sau timp și este rău pentru corpul nostru și pentru sănătate.

MOTIVAȚIEI
Quitzilla oferă, de asemenea, o filă de motivare în care puteți adăuga motivele proprii pentru a vă lăsa de dependența ta și de obiceiurile rele. Listează pur și simplu toate beneficiile renunțării și lăsă-le să îți servească ca motivație pentru a-ți continua călătoria de auto-îmbunătățire și creștere personală .
Aplicația conține informații relevante despre toate obiceiurile tale. Ziua de renunțare, perioadele de abstinență, precum și banii economisiți și cheltuiți.

CAMERA TROFEELOR
Pentru fiecare dintre succesele tale vei câștiga un trofeu. Aceste trofee sunt câștigate pentru numărul de ore și zile de abstinență. Cu cât ești mai mult timp abstinent, cu atât mai important este trofeul.

CITATUL ZILEI
Pentru a te menține motivat și concentrat în misiunea de auto-îmbunătățire , Quitzilla îți va afișa "Citatul zilei" de la diferiți autori celebri.

CARACTERISTICI:
- ajutor în renunțarea la alcool, droguri, hrană, zahăr, jocuri video, dependențe pornografice etc.
- calendar cu conceptul "nu rupe lanțul"
- capacitatea de a investi timpul economisit în lucruri utile
- contoare în timp și bani
- sistem de recompense și trofee pentru realizări
- motivarea cu motive pentru a renunța
- statistici detaliate despre fiecare dependență
- citate ale zilei pentru motivare și menținerea atenției
- cod PIN pentru a împiedica accesul altor persoane la aplicație

Descărcați Quitzilla și vei avea un ajutor uimitor în depășirea obiceiurilor tale rele. Procesul auto-dezvoltării nu trebuie să se oprească – devin-o liber și depășește orice dependență care te împiedică să devii o persoană mai bună.
În plus, această aplicație poate fi foarte utilă pentru a vă motiva să respectați Rezoluția de Anul Nou 2018 !

Screenshot Quitzilla: Părăsește obiceiurile rele APK

 Quitzilla: Părăsește obiceiurile rele APK Cover Quitzilla: Părăsește obiceiurile rele APK Cover Quitzilla: Părăsește obiceiurile rele APK Cover Quitzilla: Părăsește obiceiurile rele APK Cover Quitzilla: Părăsește obiceiurile rele APK Cover Quitzilla: Părăsește obiceiurile rele APK Cover Quitzilla: Părăsește obiceiurile rele APK Cover Quitzilla: Părăsește obiceiurile rele APK Cover Quitzilla: Părăsește obiceiurile rele APK Cover Quitzilla: Părăsește obiceiurile rele APK Cover Quitzilla: Părăsește obiceiurile rele APK Cover
4.5 stars based on 89265 reviews
free web page hit counter