Saturday, March 17, 2018

 PicsArt Photo Studio: Creator și editor de colaje  APK Download

PicsArt Photo Studio: Creator și editor de colaje APK

89 from - 7.199.728 People

Android Games and Apps Free - Swrhb.com - - - - - - - - - -
Title: PicsArt Photo Studio: Creator și editor de colaje
Author: PicsArt
Latest Version: 4.0.3 sau o versiune ulterioară
Last Update: 13 martie 2018


Download PicsArt Photo Studio: Creator și editor de colaje APK from PicsArt last update 13 martie 2018 and Dezvoltator Accesați site-ul Trimiteți un e-mail la support[@]picsart.com Politica de confidențialitate PicsArt Inc. 211 Sutter Street, Suite 300 San Francisco, 94108, CA

PicsArt Photo Studio: Creator și editor de colaje Cu 500 de milioane de instalări, PicsArt este editorul foto nr. 1 pentru mobile, un instrument gratuit, ușor de utilizat, care depășește cu mult ceea ce oferă filtrele. Descărcați PicsArt și bucurați-vă de instrumentele, efectele, creatorul de colaje, camera, biblioteca gratuită de elemente grafice, milioanele de etichete create de utilizatori și de instrumentele noastre de desen. PicsArt vă ajută să creați imagini extraordinare, să încercați tehnici noi și să vă distrați cu prietenii remixând imagini care se pot edita gratuit și se pot transforma în colaje și meme-uri deosebite.

Practic, prin creatorul nostru de colaje, prin instrumentele de desen, editorul foto, camera și multe altele, PicsArt vă oferă o suită creativă universală. Și este GRATUIT.

Laudă-te cu editările tale extraordinare pe Instagram cu #picsart. Vom scoate în evidență preferatele noastre!

EDITOR FOTO EFICIENT
Cu mii de caracteristici uimitoare, editorul foto PicsArt are tot ceea ce aveți nevoie pentru a transforma fiecare imagine într-o capodoperă. Aplicația include instrumente pentru decupare, redimensionare, extindere, clonare, adăugare de text și reglare a curburilor. De asemenea, dispune de o vastă bibliotecă de filtre foto artistice (inclusiv HDR), cadre, fundaluri, borduri, bule de dialog și de multe altele. Toate instrumentele au un mod pensulă pentru reglaje fine și pentru aplicare selectivă pe anumite porțiuni ale fotografiilor. PicsArt vă oferă sute de fonturi pentru adăugarea de text în imagini și pentru crearea unor suprapuneri de text mortale. PicsArt dispune și de un set de efecte tip Prisma bazate pe inteligența artificială, care evoluează rapid.

PicsArt este și aplicația preferată pentru editări foto excelente cu dublă expunere. Puteți efectua expuneri duble (sau montaje din două fotografii) utilizând suprapuneri cu transparență reglabilă. De asemenea, puteți crea meme-uri aplicând text pe imagini care se pot utiliza gratuit, pe imagini de la prieteni și pe propriile imagini.

ETICHETE, ELEMENTE GRAFICE ȘI DECUPAJE EXTRAORDINARE
Instrumentul PicsArt pentru decupaje (foarfecă) vă permite să creați și să partajați etichete personalizate pe care le poate utiliza toată lumea. Comunitatea PicsArt a creat deja milioane de etichete și elemente grafice personalizate și gratuite. Le puteți utiliza pe toate în mesaje și în remixuri — gratis.

COLAJE ȘI GRILE CREATIVE
Creatorul de colaje PicsArt oferă sute de șabloane gratuite, iar comunitatea PicsArt încarcă mii de imagini noi în fiecare zi, care pot fi utilizate drept fundaluri. PicsArt vă permite să realizați colaje de imagini stil grilă, colaje cu și fără șablon. Uau!

REMIXURI ȘI IMAGINI CARE SE POT EDITA GRATUIT
Noi *am inventat* remixarea imaginilor pe mobil! Acest lucru înseamnă că puteți lua orice imagine care se poate edita gratuit în PicsArt, vă puteți pune amprenta personală editând-o și apoi o puteți partaja din nou în comunitatea PicsArt. Urmăriți cum vă remixează alte persoane imaginile și vedeți toate remixurile unei imagini cu o singură atingere. Distrați-vă remixând și combinând fotografii, aplicând etichete, desenând, adăugând elemente grafice și creând colaje cu resurse care se editează gratis!

REMIXAȚI CU PRIETENII - REMIX CHAT!
PicsArt Remix Chat este un mod complet nou de a conversa cu prietenii și de a crea imagini superbe. Partajați fotografii cu o persoană sau în grupul în care puteți remixa rapid împreună cu prietenii. Toate imaginile care sunt gratuit de editat și etichetele se pot utiliza în Remix Chat; în plus, puteți utiliza și fotografiile și etichetele prietenilor. Aveți nevoie de elemente grafice cu pisici caraghioase? O etichetă mustață? Da, la noi le găsiți pe toate.

PicsArt vă oferă toate aceste instrumente creative GRATUIT. Încercați chiar acum!

Screenshot PicsArt Photo Studio: Creator și editor de colaje APK

 PicsArt Photo Studio: Creator și editor de colaje APK Cover PicsArt Photo Studio: Creator și editor de colaje APK Cover PicsArt Photo Studio: Creator și editor de colaje APK Cover PicsArt Photo Studio: Creator și editor de colaje APK Cover PicsArt Photo Studio: Creator și editor de colaje APK Cover PicsArt Photo Studio: Creator și editor de colaje APK Cover PicsArt Photo Studio: Creator și editor de colaje APK Cover PicsArt Photo Studio: Creator și editor de colaje APK Cover PicsArt Photo Studio: Creator și editor de colaje APK Cover PicsArt Photo Studio: Creator și editor de colaje APK Cover PicsArt Photo Studio: Creator și editor de colaje APK Cover PicsArt Photo Studio: Creator și editor de colaje APK Cover PicsArt Photo Studio: Creator și editor de colaje APK Cover PicsArt Photo Studio: Creator și editor de colaje APK Cover
4.5 stars based on 20869 reviews
free web page hit counter