Monday, March 19, 2018

px"> 40%;">
from - 1 People

Android Games and Apps Free - Swrhb.com - - - - - - - - - -
Title: Pedometru Aardvark Liber
Author: Aardvark Visual Software, Inc
Latest Version: 4.1 sau o versiune ulterioară
Last Update: 7 octombrie 2015


Download Pedometru Aardvark Liber APK from Aardvark Visual Software, Inc last update 7 octombrie 2015 and Dezvoltator Accesați site-ul Trimiteți un e-mail la dev[@]aardvarkvisualsoftware.com 804 216th Pl NE Sammamish, WA 98074

Pedometru Aardvark Liber Acesta funcționează pe dispozitive mobile, cu sau fără pedometru integrat. Această versiune gratuită oferă chiar și numărul de pași și la distanță în widget. Ai, de asemenea grafica arată pași pe oră și zi. Secțiunea de configurare fix, care oferă posibilitatea de a salva sau exporta datele pentru analize suplimentare.

Imagini și alte caracteristici disponibile în versiunea plătit, printre care: distanța fiecare oră, distanța de zi, cadență distanță (viteză mersul pe jos într-un minut).

DUPĂ INSTALARE: merge în cerere și adăugați pedometru Aardvark Widget la ecranul de start. Pictograma care apare atunci când instalați este parte a analizei. Puteți utiliza această pictogramă pentru a accesa grafica și configurația, sau faceți clic pe "Pedometru Aardvark Liber" din partea de sus a widget.

• Raportul foarte precise.
• Ușor de citit widget afișează numărul de pași și la distanță.
• Minunat grafic: pași pe oră și de pasi pe zi

Screenshot Pedometru Aardvark Liber APK

 Pedometru Aardvark Liber APK Cover Pedometru Aardvark Liber APK Cover Pedometru Aardvark Liber APK Cover Pedometru Aardvark Liber APK Cover
4.5 stars based on 49226 reviews
free web page hit counter