Sunday, February 25, 2018

 Browserul web Opera Mini  APK Download

Browserul web Opera Mini APK

88 from - 4.662.176 People

Android Games and Apps Free - Swrhb.com - - - - - - - - - -
Title: Browserul web Opera Mini
Author: Opera
Latest Version: Variază în funcție de dispozitiv
Last Update: 12 februarie 2018


Download Browserul web Opera Mini APK from Opera last update 12 februarie 2018 and Dezvoltator Accesați site-ul Trimiteți un e-mail la support-mini-android[@]opera.com Politica de confidențialitate Gjerdrums vei 19 NO-0484 OSLO

Browserul web Opera Mini Navigatorul Opera Mini pentru Android îți permite să faci tot ce vrei online fără să îți risipească abonamentul de date. Este un navigator rapid și sigur care îți economisește un volum impresionant de date.

Caracteristici noi

► Blocare reclame - Opera Mini este prevăzut cu un blocator de reclame integrat astfel încât tu să poți naviga pe internet fără acele reclame enervante.

► Adaugă la ecranul de start - Adaugă site-urile pe care le accesezi cel mai frecvent la pagina ta de start mobilă printr-un singur clic.

De ce Opera Mini?

► Monitorizează-ți datele - Îți poți verifica economisirile în meniul de setări și poți vedea volumul de date pe care Opera Mini îl economisește pentru tine.

► Sarcini multiple - Păstrează mai multe pagini deschise în același timp cu ajutorul filelor.

► Navighează în privat - Cu toții avem pagini de care nu vrem să ne amintim că le-am vizitat. Dacă nu vrei ca un anumit lucru să rămână memorat în istoric, poți naviga incognito cu file private.

► Descărcări mai inteligente - Descarcă fișiere în fundal și amână descărcarea fișierelor mai mari până la realizarea din nou a unei conexiuni Wi-Fi. Opera Mini te va informa imediat ce descărcările tale sunt complete. Nu trebuie decât să faci clic pe notificare pentru a deschide materialul descărcat – gata cu căutatul printre foldere.

Alte lucruri minunate

✔ Salvează site-urile preferate: Apasă butonul + pe bara de căutare pentru a salva o pagină în Speed Dial, pentru a o adăuga la semnele de carte mobile sau pentru a o citi offline.

✔ Află cele mai recente știri: Pagina de pornire păstrează toate lucrurile într-un singur loc. Alege categoriile care te interesează și Opera Mini îți va servi cele mai importante istorisiri și cel mai nou conținut din întregul internet.

✔ Sincronizează-ți aparatele: Conferă-ți acces la toate semnele de carte, scurtăturile Speed Dial și filele deschise de pe celelalte aparate.

✔ Mod de noapte: Redu luminozitatea ecranului pentru a nu-ți obosi ochii.

✔ Schimbă-ți modul de căutare: Folosește implicit motorul tău de căutare favorit.

Descarcă Opera Mini și încearcă unul dintre cele mai rapide moduri de a naviga pe internet de pe aparatul tău mobil.

Această actualizare introduce noi permisiuni. Pentru a afla mai multe, vezi politica noastră de confidențialitate: http://www.opera.com/help/mini/android/permissions

Opera Mini ar putea prezenta reclame de pe Facebook. Pentru a afla mai multe, accesează: https://m.facebook.com/ads/ad_choices

Ai întrebări sau ai nevoie de ajutor? Accesează http://www.opera.com/help/mini/android/

Obține ultimele noutăți cu privire la Opera:
Twitter – http://twitter.com/opera/
Facebook – http://www.facebook.com/opera/
Instagram – http://www.instagram.com/operabrowser/

Termos do Utilizador Final:
Ao transferir e/ou usar este produto, aceita e concorda com o acordo de licença do utilizador final em Facebook – https://www.facebook.com/operaeula/mini e com a Declaração de Privacidade em https://www.opera.com/privacidade.

Screenshot Browserul web Opera Mini APK

 Browserul web Opera Mini APK Cover Browserul web Opera Mini APK Cover Browserul web Opera Mini APK Cover Browserul web Opera Mini APK Cover Browserul web Opera Mini APK Cover Browserul web Opera Mini APK Cover Browserul web Opera Mini APK Cover Browserul web Opera Mini APK Cover Browserul web Opera Mini APK Cover Browserul web Opera Mini APK Cover
4.5 stars based on 82284 reviews
free web page hit counter