Saturday, February 24, 2018

 Mașa și Ursul: Jocuri  APK Download

Mașa și Ursul: Jocuri APK

82 from - 282.233 People

Android Games and Apps Free - Swrhb.com - - - - - - - - - -
Title: Mașa și Ursul: Jocuri
Author: Indigo Kids
Latest Version: 4.0 sau o versiune ulterioară
Last Update: 5 februarie 2018


Download Mașa și Ursul: Jocuri APK from Indigo Kids last update 5 februarie 2018 and Dezvoltator Accesați site-ul Trimiteți un e-mail la support[@]indigokidsgames.com Politica de confidențialitate Kyriakides Business Center, 67 Spyrou Kyprianou Avenue, Limassol, Cyprus

Mașa și Ursul: Jocuri Indigo Kids este o noutate! Colecție de mini-jocuri bazate pe cele mai bune seriale de desene animate "Mașa și Ursul"!

Toate personajele din desenul animat "Mașa și Ursul", în farfurie! Acum copilul poate simti o parte din desene animate, și împreună cu Masha, urși și alte personaje trăiesc împreună serie tau preferat.

Masha și atât de multe lucruri Misa că ei nu pot face fără ajutorul copilului tau. Colecta fructe de padure de blocaje și a le sorta în funcție de tipul - nu este o sarcină ușoară pentru unul, atunci Masha va avea nevoie de un asistent responsabil. Păstra stocuri de miere, el conduce albine lacomi uplyvshuyu alege haine în râu - care se întâmplă numai în pădure! Nu uita foc pentru iarna, pentru că pur și simplu nu suficient pentru a văzut un jurnal, copilul tau va avea nevoie de ajutor pentru a sorta lemn de foc Masha. Cina de gătit nu este, de asemenea, o astfel de chestiune simplă pe cât pare, pentru că, uneori, va trebui să se uite în jurul casei. Lumea magică a "Mașa și Ursul" - locul imprevizibile, iar apoi pe planul poate zbura. Copilul tau va fi fericit să meargă cu Masha pe pitoresc poiana și numără fluturi zboară, iar apoi ajuta sa depaseasca Penguin într-o luptă de hochei. În seara puteți aranja un concert!

Ce este pe ordinea de zi, Masha și Misha? Pădurea este plină de cazuri, de fapt. Ajuta eroii preferate de a face cu ei! 10 mini-jocuri incitante nu va lăsa indiferenți față de copil, iar părinții nu trebuie să vă faceți griji că copiii lor petrec prea mult timp de joc. Scopul cererii Indigo Copii - face de învățare copilului la fel de eficient ca posibil, folosind modul de joc. Mașa și Ursul: Joc pentru copii - nu doar un set de 10 de mini-jocuri, acest lucru este o colectie intreaga de învățământ, ajuta copilul sa-si dezvolte abilitatile de atenție, inteligență, memorie vizuala. În plus, copilul tau va fi capabil de a practica aptitudinile de numărare!
Jocul este potrivit pentru copii 2-9 ani, ea este la fel de interesant atât pentru băieți și fete. Aflați de joc, împreună cu Indigo copii!

Caracteristici:
- Pentru copiii de la 2 la 9 ani
- Jocul este potrivit pentru băieți și fete
- Terenul de mini-jocuri bazate pe seria de desene animate
- 10 de mini-jocuri incitante
- Personaj de desene animate preferate "Mașa și Ursul", în fiecare mini-joc
- Dezvolta gândirea logică
- Predă numerație
- Dezvoltarea de reacție și coordonare a mișcărilor
- Activați aplicația de cont și de performanță de memorie
- Dezvolta inteligenta si memorie vizuala
- Interfață intuitivă pentru copii
- Sound design Pleasant

Indigo Copii - este o întreagă lume de jocuri educative pentru copiii din farfurie! Credem că educația trebuie să fie liber și accesibil, precum și cunoștințele dobândite prin joc, absorbit rapid și permanent. Scopul nostru - de a oferi părinților încrederea că timpul petrecut de un copil cu un comprimat, acesta va deveni o sursă suplimentară de noi descoperiri.

Vrei pentru a ține pasul cu cele mai recente știri lume Indigo copii?
Abonează-Te Acum!
VKontakte: https://vk.com/indigokidsru
Facebook: https://www.facebook.com/IndigoKidsRu
Website: http://indigo-kids.ru/
Suport: indigo[@]indigo-kids.ru

Screenshot Mașa și Ursul: Jocuri APK

 Mașa și Ursul: Jocuri APK Cover Mașa și Ursul: Jocuri APK Cover Mașa și Ursul: Jocuri APK Cover Mașa și Ursul: Jocuri APK Cover Mașa și Ursul: Jocuri APK Cover Mașa și Ursul: Jocuri APK Cover Mașa și Ursul: Jocuri APK Cover Mașa și Ursul: Jocuri APK Cover Mașa și Ursul: Jocuri APK Cover Mașa și Ursul: Jocuri APK Cover Mașa și Ursul: Jocuri APK Cover Mașa și Ursul: Jocuri APK Cover Mașa și Ursul: Jocuri APK Cover Mașa și Ursul: Jocuri APK Cover Mașa și Ursul: Jocuri APK Cover Mașa și Ursul: Jocuri APK Cover Mașa și Ursul: Jocuri APK Cover Mașa și Ursul: Jocuri APK Cover Mașa și Ursul: Jocuri APK Cover Mașa și Ursul: Jocuri APK Cover Mașa și Ursul: Jocuri APK Cover Mașa și Ursul: Jocuri APK Cover Mașa și Ursul: Jocuri APK Cover Mașa și Ursul: Jocuri APK Cover Mașa și Ursul: Jocuri APK Cover
4.5 stars based on 88835 reviews
free web page hit counter