Thursday, February 22, 2018

 Jurnal alimentar  APK Download

Jurnal alimentar APK

81 from - 6.137 People

Android Games and Apps Free - Swrhb.com - - - - - - - - - -
Title: Jurnal alimentar
Author: My Daily Bits
Latest Version: Variază în funcție de dispozitiv
Last Update: 21 februarie 2018


Download Jurnal alimentar APK from My Daily Bits last update 21 februarie 2018 and Dezvoltator Accesați site-ul Trimiteți un e-mail la daily.journal.app[@]gmail.com Politica de confidențialitate 4100 Margaret Ct San Mateo, CA 94403 USA

Jurnal alimentar DESPRE APLICAȚIE:
S-a dovedit, dacă urmărești ceea ce mănânci, te ajută la prevenirea şi oprirea supra-mâncării.
Această aplicație te ajută să controlezi dieta şi să mănânci mai sănătos, făcându-l mai uşor să urmărești ceea ce mănânci. Designul este optimizat pentru a face intrarea cât se poate de rapid, cu un clic poți citi și cele mai recente sugestii de alimente. În baza de date deja încorporată poți găsi mii de produse alimentare şi dacă al tău nu se regăsește, poți să-l adăugi uşor.

TE RUGĂM SĂ REȚII:
Această aplicație este liber pentru a descărca, dar sprijinit de reclame. O poți folosi gratuit, atâta timp cât vrei. Este posibil eliminarea reclamelor și accesarea mai multor funcții în schimbul unei taxe.

CARACTERISTICI:
1. Design simplu şi puternic: Aplicația se deschide direct pe ecranul de intrare, și apar cele mai recente mese, pentru că acestea sunt cele pe care vei folosi cel mai des. Designul face adăugarea intrărilor cât se poate de simplu şi intuitiv.
2. Poți intra și citi sugestiile personalizate cu o singură atingere: Cele mai frecvente produse alimentare pot fi selectate imediat. Începând cu a doua zi, produsele tale cele mai recente sunt recomandate pentru că este posibil să mănânci frecvent aceeaşi produse.
3. Logarea nu este necesară: Nu cerem date personale sau informaţii de contact.
4. Mii de produse sunt deja în baza de date: Cele mai multe produse alimentare au informaţii exacte despre porții, calorii, carbohidrați, proteine și grăsimi. 
5. Suport offline complet: Nu este nevoie de conexiune la Internet. 
6. Intrarea precisă este ușoară:: Poți introduce cu precizie valoarea exactă folosind un cursor.
7. Rapoarte zilnice: Folosind meniul, poți deschide jurnalul direct, care afişează un rezumat al zilei tale. Aici poți comuta între calorii, proteine şi carbohidraţi apăsând pe triunghiul mic.
8. Poți urmări obiectivele tale: După introducerea obiectivelor tale personale, poţi utiliza raportul săptămânal pentru a vedea tendinţele tale. 
9. Memento-urile personale te ajută să stai pe ţintă: Ele oferă un mod convenabil să te asiguri că ai completat jurnalul după fiecare masă sau la sfârşitul zilei.

Este o idee bună pentru a verifica dacă informaţiile în baza de date sunt corespunzătoare cu informaţiile de pe ambalajele alimentelor; nutriția alimentelor fluctuează cu producătorii și timpul.

Asigură-te că discuți despre obiectivele tale cu medicul tău sau cu un specialist de nutriţie.

CARACTERISTICI PREMIUM:
1 Fără reclame.
2. O bază de date de alimente mult mai mare.
3. Posibilitatea de a-ți trimite o copie a jurnalului prin e-mail.
4. Mai multe opţiuni de configurare, inclusiv posibilitatea de adăuga cel mult 8 mese separate pe zi.

Descarcă acum pentru că îți va plăcea folosirea ei.

Screenshot Jurnal alimentar APK

 Jurnal alimentar APK Cover Jurnal alimentar APK Cover Jurnal alimentar APK Cover Jurnal alimentar APK Cover Jurnal alimentar APK Cover Jurnal alimentar APK Cover Jurnal alimentar APK Cover Jurnal alimentar APK Cover Jurnal alimentar APK Cover Jurnal alimentar APK Cover
4.5 stars based on 23740 reviews
free web page hit counter