Thursday, February 22, 2018

 Monitorizarea Ritmului Cardiac  APK Download

Monitorizarea Ritmului Cardiac APK

85 from - 292.474 People

Android Games and Apps Free - Swrhb.com - - - - - - - - - -
Title: Monitorizarea Ritmului Cardiac
Author: Azumio Inc.
Latest Version: Variază în funcție de dispozitiv
Last Update: 18 ianuarie 2018


Download Monitorizarea Ritmului Cardiac APK from Azumio Inc. last update 18 ianuarie 2018 and Dezvoltator Accesați site-ul Trimiteți un e-mail la support[@]instantheartrate.com Politica de confidențialitate 230 S California Avenue Palo Alto, CA 94306

Monitorizarea Ritmului Cardiac Monitorizarea Ritmului Cardiac este cea mai precisa ritmului cardiac app pentru orice smartphone și nu are nevoie de nici un hardware-ul extern. Folositi-l pentru optimizarea exercitarea dvs. și pentru a urmări progresul.

Instalați acum și se menține în formă.

Precizia este testat în mod constant de antrenori de fitness, sportivi si 25 de milioane de utilizatori ca tine.

Plasați vârful degetului arătător pe camera telefonului și în câteva secunde, HR-ul va fi afișat.
O diagramă în timp real se va arăta în fiecare inimă bate ritm ritm.

Acesta utilizeaza telefoanele built-in camera pentru a urmări modificările de culoare de pe vârful degetului, care sunt direct legate de pulsul. Aceasta este aceeași tehnică pe care oximeters puls uz medical. Mulți dintre utilizatorii noștri au boli cardiovasculare, accident vascular cerebral, Afib (fibrilatie atriala), infarct miocardic, stresul si diabetul.

Acum aveți o șansă de a urmări dvs. de antrenament sala de fitness și de sănătate vitale fiecare timp doar cu telefonul.
ritmul cardiac de repaus vă oferă o vedere în inimile fitness. Instalatorul veți obține scăderea ritmului cardiac va fi.

permite:
✓ Măsurători de ritm cardiac
✓ în timp real grafic PPG (ECG / EKG / cardiograf) - a se vedea în fiecare bataie de inima
✓ Monitorizarea Cardio antrenament


NOTĂ: Funcționează cel mai bine pe dispozitive cu bliț. Dispozitivele fără bliț ar trebui să fie utilizate în condiții de iluminare bună. Această aplicație nu ar trebui sa fie utilizat pentru diagnostic medical.

Screenshot Monitorizarea Ritmului Cardiac APK

 Monitorizarea Ritmului Cardiac APK Cover Monitorizarea Ritmului Cardiac APK Cover Monitorizarea Ritmului Cardiac APK Cover Monitorizarea Ritmului Cardiac APK Cover Monitorizarea Ritmului Cardiac APK Cover
4.5 stars based on 49260 reviews
free web page hit counter