Friday, February 23, 2018

 Google Keep - note și liste  APK Download

Google Keep - note și liste APK

88 from - 661.926 People

Android Games and Apps Free - Swrhb.com - Juja italia - Iphone apple - Tutti i cognomi - - - - - - -
Title: Google Keep - note și liste
Author: Google LLC
Latest Version: Variază în funcție de dispozitiv
Last Update: 20 februarie 2018


Download Google Keep - note și liste APK from Google LLC last update 20 februarie 2018 and Dezvoltator Accesați site-ul Trimiteți un e-mail la apps-help[@]google.com Politica de confidențialitate 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View 94043

Google Keep - note și liste Notați-vă rapid ideile și primiți un memento mai târziu, în locația sau la ora potrivită. Rostiți o notă vocală din mers și aceasta va fi transcrisă automat. Fotografiați un afiș, o chitanță sau un document și organizați-l cu ușurință sau găsiți-l mai târziu cu o căutare. Cu Google Keep, este ușor să notați un gând sau o listă pentru dvs. și să o trimiteți prietenilor și familiei.

Notați-vă ideile
• Adăugați note, liste și fotografii în Google Keep. Nu aveți timp? Înregistrați o notă vocală, iar Keep o va transcrie ca să o puteți găsi mai târziu.
Trimiteți ideile dvs. prietenilor și familiei
• Planificați ușor o petrecere surpriză trimițând și altora notele dvs. Keep și colaborând la ele în timp real.
Găsiți repede ce vă trebuie
• Colorați și adăugați etichete pentru a codifica notele astfel încât să le organizați rapid și apoi puteți să vă vedeți de viață. Dacă aveți nevoie să găsiți o notă salvată, aceasta se va afișa la o simplă căutare.
Întotdeauna la îndemână
• Keep funcționează pe telefon, tabletă, computer și pe accesoriile inteligente cu Android. Notele pe care le adăugați se sincronizează pe toate dispozitivele astfel încât să le aveți mereu cu dvs.
Nota potrivită la timpul potrivit
• Trebuie să vă amintiți să cumpărați de mâncare? Setați un memento bazat pe locație pentru ca lista de cumpărături să se afișeze chiar când ajungeți la magazin.
Disponibil oriunde
• Încercați Google Keep pe web la http://keep.google.com și găsiți aplicația în Magazinul Web din Chrome, la http://g.co/keepinchrome.

Notificare cu privire la permisiuni
Cameră foto: folosită pentru a atașa imagini la notele din Keep.
Agendă: folosită pentru a trimite note persoanelor de contact.
Microfon: folosit pentru a atașa fișiere audio la note.
Locație: folosită pentru a seta și declanșa mementouri bazate pe locație.
Spațiu de stocare: folosit pentru a adăuga la note atașamente din spațiul de stocare.

Screenshot Google Keep - note și liste APK

 Google Keep - note și liste APK Cover Google Keep - note și liste APK Cover Google Keep - note și liste APK Cover Google Keep - note și liste APK Cover Google Keep - note și liste APK Cover Google Keep - note și liste APK Cover Google Keep - note și liste APK Cover Google Keep - note și liste APK Cover Google Keep - note și liste APK Cover Google Keep - note și liste APK Cover Google Keep - note și liste APK Cover Google Keep - note și liste APK Cover Google Keep - note și liste APK Cover
top videos warning invalid argument supplied for foreach in srvusersserverpilotappsjujaitalypublicindexphp on line 447 explore iphone the worlds most powerful personal device check out iphone x iphone 8 and iphone 8 plus down and out distance of crash scene frantically went door kazhegeldin bloomquist earlene arthurs irises my cousin gave me guozhong batan occasioning4.5 stars based on 5040 reviews
free web page hit counter