Friday, February 23, 2018

 Familie Localizator & Tracker  APK Download

Familie Localizator & Tracker APK

83 from - 78.922 People

Android Games and Apps Free - Swrhb.com - - - - - - - - - -
Title: Familie Localizator & Tracker
Author: ZoeMob
Latest Version: 4.0.3 sau o versiune ulterioară
Last Update: 2 februarie 2018


Download Familie Localizator & Tracker APK from ZoeMob last update 2 februarie 2018 and Dezvoltator Accesați site-ul Trimiteți un e-mail la support[@]zoemob.com Politica de confidențialitate Rua Gomes de Carvalho, 921, sala 22/23, Sao Paulo / SP, 04147-003. Brazil

Familie Localizator & Tracker ZoeMob Family Locator este un serviciu foarte precis tracker telefon mobil pentru a monitoriza familia cu tehnologia de urmărire GPS. Un mod sigur de a urmări locația copiii folosind o hartă familie caracteristică exclusivă și privat. Pace a mintii pentru tine atunci când nu sunt aproape de cei dragi. Tot ce trebuie este un telefon Android cu App instalat.

Cine are nevoie de o localizare familie?
Parintii cu copii între 8 și 17, ale căror copii trebuie să călătorească prin strazile orasului de zi cu zi pentru a merge la școală, vizitați de familie, ies cu prietenii sau mergeți la cumpărături cu familia. Și, desigur, pentru că acestea sunt departe de părinții lor în multe dintre aceste cazuri, au nevoie de un instrument ca localizare familie să rămână în condiții de siguranță și în contact permanent cu părinții lor.

ZoeMob Familie Localizator caracteristici:
✓ Locul de amplasare și de familie harta: verificați locația curentă pentru toți membrii familiei instantaneu. Toate trecut istoria locație rămân disponibile harta de familie prea.
✓ Familie Messenger: a păstra legătura și chat cu familia ta cu nici un cost. Folosind Family Locator, toți membrii familiei pot trimite și primi mesaje text folosind Family Messenger, un canal exclusiv și privat.
✓ Alerte Peste Viteză: obține notificat în cazul în care copiii sunt într-o mașină peste limita de viteză pe care le ia în considerare în siguranță. În acest fel, puteți monitoriza dacă autobuz școlar lor se mișcă peste limita de viteză.
✓ Locuri Alerte: fi alertat atunci când membrii familiei ajung la școală, acasă sau chiar dacă sunt în apropiere sau departe de un loc pe care au determinat harta de familie din (drapel, cum ar fi un automat de check-in!).
Important: Toți membrii familiei trebuie să aibă deplină cunoștință de faptul că acest serviciu se execută ca un tracker de telefon pe telefonul lor mobil. Deci, el / ea trebuie să de acord că acesta este monitorizat de această aplicație de urmărire GPS.
Cu Family Localizator puteți accesa informațiile familiei tale online, cu telefonul mobil, computer sau tableta să se simtă confortabil, chiar dacă nu sunteți în apropierea copiii dumneavoastră și membrii familiei.

De ce tehnologia de localizare de familie este un must-have pentru tine?
✓ Acesta oferă protecție și siguranță oriunde cu un tracker GPS dedicat concepute pentru tații, mame si copii.
✓ Un Localizator incredere familie mobil poate ajuta să știi unde sunt copiii tai in timp real.
✓ Părinții care utilizează un Localizator familie petrece mai putin timp de asteptare cei dragi.
✓ Copii cu familie Localizator instalat simt mai multă libertate și de încredere pentru a vă deplasa în jurul valorii de oraș.
✓ moderne aplicații Locator familie se bazează pe arta de stat-of-de tehnologie de urmărire GPS pentru a găsi copiii și să localizarea lor. ZoeMob familie Locator este mai deranjantă decât alte sisteme de tracker GPS.
✓ Lumea modernă a devenit foarte periculos pentru copii si adolescenti. Iar acest lucru se datorează nu numai la o creștere a real pericol pe străzi, dar și din cauza progresele în tehnologia. Copii si adolescenti cu telefoane mobile și tablete sunt expuse la aceleași riscuri ca adulti din lumea virtuală. Dar, desigur, aceeași tehnologie care este o amenințare poate ajuta parintii pentru a menține pacea, folosind un instrument, cum ar Localizator familie.
Notă: orice serviciu bazat pe GPS de urmărire pur și simplu funcționează bine atunci când GPS este activat pe dispozitiv. Deci, nu uitați să verificați setările de localizare GPS. Familia Localizator pot găsi un telefon prin telefon mobil semnal turn de asemenea, dar numai tehnologia GPS Tracking poate da o locație exactă telefon.

Spune-ne ce crezi - Suport Canal
Depune cerere despre familie Localizator prin sistemul nostru de suport online, și de a primi un răspuns în termen de câteva ore. Contactati-ne la http://support.zoemob.com

Screenshot Familie Localizator & Tracker APK

 Familie Localizator & Tracker APK Cover Familie Localizator & Tracker APK Cover Familie Localizator & Tracker APK Cover Familie Localizator & Tracker APK Cover Familie Localizator & Tracker APK Cover Familie Localizator & Tracker APK Cover Familie Localizator & Tracker APK Cover Familie Localizator & Tracker APK Cover Familie Localizator & Tracker APK Cover Familie Localizator & Tracker APK Cover
4.5 stars based on 36906 reviews
free web page hit counter