Monday, March 19, 2018

 Expense IQ - Manage cheltuieli  APK Download

Expense IQ - Manage cheltuieli APK

87 from - 21.163 People

Android Games and Apps Free - Swrhb.com - - - - - - - - - -
Title: Expense IQ - Manage cheltuieli
Author: Handy Apps
Latest Version: 4.0 sau o versiune ulterioară
Last Update: 20 octombrie 2017


Download Expense IQ - Manage cheltuieli APK from Handy Apps last update 20 octombrie 2017 and Dezvoltator Accesați site-ul Trimiteți un e-mail la support[@]handyappsforlife.com Politica de confidențialitate 3 Fusionopolis Place, #03-52, Singapore 138523

Expense IQ - Manage cheltuieli Expense IQ este aplicația numărul 1 de administrare a cheltuielilor, ce combină un manager de cheltuieli, o funcție de reamintire pentru plata facturilor, un registru de carnete de cecuri și un planificator de buget!

Expense IQ - Manager cheltuieli, ce oferă o imagine de ansamblu amplă, detaliată a finanțelor dvs. personale și a necesităților zilnice de administrare a banilor.

Ține evidența și administrează cheltuielile zilnice rapid și simplu! Cheltuieli de afaceri, personale, de călătorie, etc., toate pot fi administrate rapid, utilizând Interfața simplă și intuitivă a Expense IQ.

Rapoartele și graficele interactive vă permit să vă analizați venitul, cheltuielile, fluxul de numerar și soldul de-a lungul diverselor intervale de timp și pentru diverse conturi.

Pentru a vă administra mai eficient bugetul, aveți nevoie de un planificator de buget, care face ca evidența cheltuielilor să fie simplă și distractivă. Managerul de buget integrat în Expense IQ vă permite să vă setați bugetele lunare pentru anumite conturi și/sau categorii și să le monitorizați prin intermediul unor bare codificate după culoare, ce indică starea bugetului, și care vă avertizează atunci când sunteți pe cale să vă depășiți bugetele.

Este integrată și o funcție de reamintire pentru plata facturilor, care vă ajută să evitați penalizările, reamintindu-vă la timp să vă plătiți facturile. Puteți chiar să vă fotografiați facturile, pentru a ține o evidență digitală.

Lista completă a acestor caracteristici cuprinzătoare include:

-Sincronizarea în cloud prin Google Firebase, pentru a sincroniza datele tranzacțiilor între mai multe dispozitive
-Defalcarea tranzacțiilor, pentru o administrare mai detaliată a veniturilor și cheltuielilor
-Exportare date sub formă de QIF și CSV către aplicațiile de pe desktop pentru administrarea banilor (ex. Quicken) pentru raportarea cheltuielilor, etc.
-Include un widget pentru ecranul de pornire, pentru o administrare și urmărire a cheltuielilor și mai rapidă. Adăugați tranzacții direct de pe pagina de pornire, odată ce activați widget-ul - perfect pentru urmărirea cheltuielilor zilnice!
-Primiți notificări privind facturile restante și de primit - atât pentru plăți unice, cât și pentru facturi repetate
-Setați bugete lunare pentru anumite conturi și/sau categorii și le monitorizați prin intermediul barelor codificate după culoare, ce indică starea bugetului
-Categorii de venituri și cheltuieli complet personalizabile, pentru o planificare mai plină de acuratețe a bugetului.
-Fotografiați facturi și chitanțe
-Manager registru carnete de cecuri integrat
-Urmăriți și administrați cheltuielile și veniturile pentru mai multe conturi, în mai multe monede
-Setare tranzacții repetate
-Suportă transferuri între conturi
-Blocare aplicație cu ajutorul unui PIN de securitate din 4 cifre
-Copiere de rezervă a datelor pe cartela SD
-Creare automată, zilnică, a unei copii de rezervă

Această aplicație nu este pentru iubitorii de bani! Indiferent că vă aflați în căutarea unui manager de cheltuieli zilnice mai bun sau că vă străduiți să nu faceți datorii și să cheltuiți banii cu înțelepciune, Expense IQ este în mod categoric instrumentul ideal pentru a păstra controlul asupra finanțelor dvs.

Permisiuni
GET_ACCOUNTS: necesar pentru a obține Conturi Google pe dispozitiv pentru Cloud Sync
READ / WRITE_EXTERNAL_STORAGE: Necesare pentru backup de zi cu zi, de import / export QIF / CSV, fotografii din magazin atașat etc.

Expense IQ vă este oferit de Handy Apps.

Conectați-vă cu noi pe Facebook, la adresa: https://www.facebook.com/expenseiq/

Screenshot Expense IQ - Manage cheltuieli APK

 Expense IQ - Manage cheltuieli APK Cover Expense IQ - Manage cheltuieli APK Cover Expense IQ - Manage cheltuieli APK Cover Expense IQ - Manage cheltuieli APK Cover Expense IQ - Manage cheltuieli APK Cover Expense IQ - Manage cheltuieli APK Cover Expense IQ - Manage cheltuieli APK Cover Expense IQ - Manage cheltuieli APK Cover Expense IQ - Manage cheltuieli APK Cover Expense IQ - Manage cheltuieli APK Cover Expense IQ - Manage cheltuieli APK Cover Expense IQ - Manage cheltuieli APK Cover Expense IQ - Manage cheltuieli APK Cover
4.5 stars based on 21681 reviews
free web page hit counter