Monday, March 19, 2018

 Exerciții abdominale  APK Download

Exerciții abdominale APK

89 from - 625 People

Android Games and Apps Free - Swrhb.com - - - - - - - - - -
Title: Exerciții abdominale
Author: Home Fitness
Latest Version: 2.3 sau o versiune ulterioară
Last Update: 20 noiembrie 2017


Download Exerciții abdominale APK from Home Fitness last update 20 noiembrie 2017 and Dezvoltator Trimiteți un e-mail la ahmedayoub869[@]gmail.com

Exerciții abdominale Vrei un abdomen plat si sexy corp? încercați aceste exerciții abdominale în următorul antrenament. Acest antrenament de rutină 7 minute va ajuta sa arda grasimi burta repede.

Această aplicație vă ajută să ardă grăsime, pentru a primi ABS și păstrați abdomenul. Efectuam 7 minute exerciții de zi cu zi pentru a obține 6 pack abs. Faci exercitiile vor face sa te simti mai puternic, mai sănătos, pentru a îmbunătăți energia și controlul greutății. Exercițiu de beneficii fiecare parte a corpului. Nu aveți nevoie de nici un echipament pentru antrenament. Finalizarea procesului de zi cu zi de antrenament cu ab jurnal.

Nu mai pierde timp. Nici o dieta va face să vă potrivi și stomacul perfect plat. Fără a avea o credință în tine și un set drept de exerciții abs nu va atinge rezultatul perfect.

BENEFICII
✓ Am colectat cel mai bun exercițiu pentru tine, cu ei se poate construi o mare ABS.
✓ Acest exercițiu ajută la stânga în greutate și de a construi o mare ABS
✓ Instruirea ABS acasa cu exercițiul nostru și veți vedea o schimbare după câteva lecții.
✓ Perfect pentru fetele care doresc să facă o figură frumoasă și ABS, înainte de vară.
✓ Asigurați-vă corp puternic și sănătos folosind acest antrenament.

CARACTERISTICI
✓ simplă și gratuită
✓ 8 exerciții de Abs
✓ antrenament Jurnal
✓ Setați memento
✓ 3 nivele de dificultate (Easy, Normal, Hard)
✓ Animație care arată cum se face fiecare exercițiu
✓ Această aplicație vă ajută să ardă grăsime, pentru a primi abdomenul și menține abdominali.
✓ Aplicația conține exerciții abs toată lumea poate face.
✓ Ia provocarea de antrenament abdominale cu aplicația noastră GRATUIT
✓ Nu aveți nevoie de nici un echipament pentru antrenament.
✓ antrenament abdominal zilnic complet cu jurnal.

Tine minte:

Pentru a reduce burtă grăsime rapid, în afară de a face acest antrenament de rutina, este esential sa urmeze o dieta sanatoasa, total fara grasimi si vei fi uimit de rezultate.

Dacă aveți hipertensiune arterială, diabet zaharat sau orice tip de afecțiune, vă rugăm să vă adresați medicului dumneavoastră înainte de a efectua orice rutină.

Scopul nostru este de a te arata grozav într-un costum de baie, deci ce mai aștepți, descărcați aplicația noastră gratuită de astăzi și de a începe a reduce burtă grăsime rapid.

Screenshot Exerciții abdominale APK

 Exerciții abdominale APK Cover Exerciții abdominale APK Cover Exerciții abdominale APK Cover Exerciții abdominale APK Cover Exerciții abdominale APK Cover Exerciții abdominale APK Cover Exerciții abdominale APK Cover Exerciții abdominale APK Cover Exerciții abdominale APK Cover Exerciții abdominale APK Cover Exerciții abdominale APK Cover Exerciții abdominale APK Cover Exerciții abdominale APK Cover Exerciții abdominale APK Cover Exerciții abdominale APK Cover Exerciții abdominale APK Cover Exerciții abdominale APK Cover Exerciții abdominale APK Cover Exerciții abdominale APK Cover Exerciții abdominale APK Cover Exerciții abdominale APK Cover
4.5 stars based on 14840 reviews
free web page hit counter