Sunday, February 25, 2018

 Death Race ® - Jocul Shooter în mașinile de curse  APK Download

Death Race ® - Jocul Shooter în mașinile de curse APK

84 from - 117.287 People

Android Games and Apps Free - Swrhb.com - - - - - - - - - -
Title: Death Race ® - Jocul Shooter în mașinile de curse
Author: Genera Games
Latest Version: 2.3 sau o versiune ulterioară
Last Update: 22 noiembrie 2017


Download Death Race ® - Jocul Shooter în mașinile de curse APK from Genera Games last update 22 noiembrie 2017 and Dezvoltator Accesați site-ul Trimiteți un e-mail la indiesupport[@]generagames.com Politica de confidențialitate Calle Cardenal Bueno Monreal Número 50, planta 2º, puerta 1 41013 Sevilla

Death Race ® - Jocul Shooter în mașinile de curse Cel mai bun shooter din cursa morții
Ai ceea ce este nevoie pentru a concura în acest amestec de arme și jocuri de aventură? Singura regulă este de a ajunge la obiectivul viu. Alegeți cel mai rapid vehicul, cele mai devastatoare arme și cele mai puternice mijloace de apărare, dușmanii voștri nu vor avea nici o milă! Începeți acțiunea în mașina dvs.! Shooter în mașinile de curse, trăiți filmul Death Race în cel mai bun joc gratuit de fotografiere.

Jocul oficial al filmului Death Race - Jocul Shooter în mașini de curse, lupta pentru libertatea ta într-unul dintre cele mai bune jocuri de acțiune gratuite de pe pista de curse între viteză și explozii mari. Introduceți acest simulator de fotografiere uimitor și distruge brutal rivalii dvs.!

Cursa de deces este de a distruge mașinile de împușcare, ele nu pot împotriva tuturor armei tale ... cursa morții cu arme este pe cale să înceapă.

Joaca ca protagonist al filmului, concurează împotriva celorlalți alergători pentru a atinge obiectivul în acest joc oficial, doar încă o VICTORIE! Cel mai acționat joc de acțiune și joc de acțiune pe care l-ați văzut vreodată! Gândul pentru șoferii reali care doresc să tragă. Descărcați-l gratuit pe telefonul smartphone sau pe tabletă și lăsați-l să înceapă spectacolul. Pista de curse vă așteaptă!

Alegeți cele mai puternice mașini și cele mai puternice arme pentru a vă proteja în timp ce luptați împotriva altor lunetisti în această cursă de fotografiere. Conduceți mașini puternice, trageți arme extraordinare, jucați cu o grafică realistă și explozii spectaculoase, START THE RACE DE MOARTE!

CARACTERISTICI GAMES:

GARAȚIE INCREDIBILĂ
Puteți alege între mașini de toate felurile și le puteți modifica! Printre mașinile sport, camioanele, SUV-urile și mușchii, avem mai mult de 12 mașini care așteaptă să fie reglate și cresc NIVELUL MORTAL. Alegeți printre toate piei uimitoare, modificați culorile și partajați-vă noua mașină pe Facebook!

PUTERNIC ARSENAL
Deveniți un ucigaș de mașini cu cea mai mare putere de foc! Alegeți între armele și echipamentele noastre: lansatoare de rachete, puști de asalt, puști, puști de lunetist, mitraliere ... și multe altele! Ați încercat mișcare lentă pentru a vă ucide dușmanii?

PUTERNICI BREAKERI
Distruge regulile! Obosit să joci curat? Echipați-vă cu puterile noastre și terminați-vă adversarul în câteva secunde: raze X evidențiați punctele slabe, deteriorând armele, îmbunătățindu-vă apărarea sau purtând toată muniția pe care o puteți folosi. Primele sunt GRATUITE!

MODELE GAME
Conducerea cu filmare DEATH RACE. Ultimul joc de fotografiere!
Retrăiți cariera filmului cu MODUL ISTORIEI și luați-vă libertatea!
Îți plac premii? Concurează în MODUL CHALLENGE, câștigă 5 curse într-un rând și vei obține o pradă bună, cu atât mai mare este dificultatea, cu atât mai bine răsplata!
În fiecare zi vă așteaptă 3 RACURI ZILNICE, depășiți-le și extindeți-vă beneficiile!
Pozițiile de scalare cu ajutorul modului RANKING, veți reuși să depășiți toate nivelurile?

SIMULATORUL DE SHOOTING


Important
Death Race nu este un joc de fotografiere on-line / trage jocuri online sau contine un mod de joc multiplayer, nu este un joc de curse ca atare, este un joc de actiune si aventura unde vei gasi un simulator de fotografii pe masinile de curse. Dintre cele mai bune jocuri de fotografiere, veți găsi! (Jocuri de fotografiere fără wifi)

FEED MOVIE
Grafica 3D minunată și circuite realiste! Printre milioane de salturi, explozii, explozii, arme, power-up-uri ... Cele mai bune jocuri de acțiune cu un amestec de cele mai bune jocuri de aventură de când vei trăi filmul!

NE VIZITAȚI:
https://www.facebook.com/DeathRaceTheGame
http://generagames.com

Îți plac jocurile?
În cursa de deșert va trebui să câștigi cursa într-un joc shooter, în care totul depinde de tine. Unul dintre cele mai bune jocuri de acțiune vă așteaptă în cursa de deces.

Screenshot Death Race ® - Jocul Shooter în mașinile de curse APK

 Death Race ® - Jocul Shooter în mașinile de curse APK Cover Death Race ® - Jocul Shooter în mașinile de curse APK Cover Death Race ® - Jocul Shooter în mașinile de curse APK Cover Death Race ® - Jocul Shooter în mașinile de curse APK Cover Death Race ® - Jocul Shooter în mașinile de curse APK Cover Death Race ® - Jocul Shooter în mașinile de curse APK Cover Death Race ® - Jocul Shooter în mașinile de curse APK Cover Death Race ® - Jocul Shooter în mașinile de curse APK Cover Death Race ® - Jocul Shooter în mașinile de curse APK Cover Death Race ® - Jocul Shooter în mașinile de curse APK Cover Death Race ® - Jocul Shooter în mașinile de curse APK Cover Death Race ® - Jocul Shooter în mașinile de curse APK Cover Death Race ® - Jocul Shooter în mașinile de curse APK Cover Death Race ® - Jocul Shooter în mașinile de curse APK Cover Death Race ® - Jocul Shooter în mașinile de curse APK Cover Death Race ® - Jocul Shooter în mașinile de curse APK Cover Death Race ® - Jocul Shooter în mașinile de curse APK Cover Death Race ® - Jocul Shooter în mașinile de curse APK Cover Death Race ® - Jocul Shooter în mașinile de curse APK Cover Death Race ® - Jocul Shooter în mașinile de curse APK Cover Death Race ® - Jocul Shooter în mașinile de curse APK Cover
4.5 stars based on 68729 reviews
free web page hit counter