Thursday, February 22, 2018

 Cool artă desen Idei  APK Download

Cool artă desen Idei APK

84 from - 1.045 People

Android Games and Apps Free - Swrhb.com - - - - - - - - - -
Title: Cool artă desen Idei
Author: Brook Op
Latest Version: 4.0 sau o versiune ulterioară
Last Update: 29 decembrie 2017


Download Cool artă desen Idei APK from Brook Op last update 29 decembrie 2017 and Dezvoltator Trimiteți un e-mail la brookop53[@]gmail.com

Cool artă desen Idei Cool artă desen Idei

Art Desene rămân o sursă populară atât pentru studiu și de recreere, cu milioane de schițe amatori și sertare din întreaga lume practică abilitățile lor ori de câte ori au o oportunitate. Acest articol își propune să ofere un oarecare ajutor pentru cei care doresc să învețe noi abilități arta de desen și include, de asemenea artiști celebri de desen de la care mai pot fi învățate. artiști de desen includ o gamă completă de toate, de la artiști amatori doodle în timpul întâlnirilor monotone prin intermediul artiștilor profesioniști care fac existența din vânzarea de personal, schițe de mână-artizanale de peisaje și portrete. Aceasta poate include, de asemenea, artiști de caricatură, care pot fi găsite în mod normal, în zonele cele mai turistice din marile orașe europene.

Desenele pot fi create în orice număr de mass-media, de multe ori folosite împreună în combinații și alegeri populare includ creioane grafit, stilou și cerneală, impregnate cu cerneală perii, creioane colorate ceara, creioane, carbune, creta, pasteluri, markere, stilou, sau diverse metale, cum ar fi Silverpoint. Aceste instrumente de alegere pot fi apoi aplicate la oricare din carton, plastic, piele, pânză și masă pentru a crea lucrarea dorită, odată ce artistul a numit pe propriile lor puteri creatoare.

Desenul este o artă vizuală, și poate fi create folosind diferite medii. desen Arta nu este altceva decât pictura făcută folosind creion sau cărbune. Un artist poate folosi fiecare subiect al vieții pentru a crea desene artistice. Ea se poate baza pe teme realiste sau create de puterea imaginației unui artist. Nu există nici o astfel de delimitare a unui desen art. Nu este pentru scop comercial, este ceva, care dă satisfacție uriașă artistului precum și privitorul.

Mulți oameni sunt de obicei familiarizați cu faptul parțială a desenelor art. Un artist trebuie să aibă accent luminos în timp ce el se va crea desen arta pe orice subiect.

Iată câteva dintre cele mai importante instrumente care sunt adesea folosite pentru a crea un desen de artă.

1. Amestecare Trunchiurile: - Este un băț de hârtie având un punct de pe ambele capete, și este utilizat pentru a păstra hârtia în poziția specială.

2. Facial Tissue: - Este folosit pentru a estompa marginea umbrelor.

3. Chamois: - Este folosit pentru a imita texturi netede ale picturii.

4. Felt Pad: - Acest lucru este folosit pentru a aduce efecte aleatorii la texturi.

5. Tortillon: - Ei nu sunt la fel de strâns ca și amestecare cioturi, dar acestea sunt folosite pentru a produce o ușoară tipuri diferite de texturi.

Există mai multe materiale de un artist poate folosi pentru a da efectul atractiv pentru desenul său.

CARACTERISTICI ALE ACESTUI APP
- Ușor de folosit
- Cea mai bună selecție de litere graffiti
- Interfață utilizator prietenoasa
- Versiune offline
- Seteaza ca Imagine de fundal
- zoom pinch
- Au funcția de partajare
- Descărcare gratuită

Notă: Toate desenele sunt drepturi de autor proprietarilor respectivi.

Screenshot Cool artă desen Idei APK

 Cool artă desen Idei APK Cover Cool artă desen Idei APK Cover Cool artă desen Idei APK Cover Cool artă desen Idei APK Cover Cool artă desen Idei APK Cover Cool artă desen Idei APK Cover Cool artă desen Idei APK Cover
4.5 stars based on 34535 reviews
free web page hit counter