Thursday, February 22, 2018

 Contacts+  APK Download

Contacts+ APK

83 from - 187.160 People

Android Games and Apps Free - Swrhb.com - Google play - - - - - - - - -
Title: Contacts+
Author: Contacts Plus team
Latest Version: 4.0.3 sau o versiune ulterioară
Last Update: 21 februarie 2018


Download Contacts+ APK from Contacts Plus team last update 21 februarie 2018 and Dezvoltator Accesați site-ul Trimiteți un e-mail la info[@]contactspls.com Politica de confidențialitate 550 S. California Ave., Suite 1 Palo Alto, CA 94306

Contacts+ Contacts+ este contactele lider mondial (carte de telefon) și dialer app, alimentat cu mesaje, de identificare a apelantului, bloc SMS / apelantului și contacte de rezervă - toate într-un singur loc.

Cunoscut și iubit de milioane de oameni din intreaga lume, Contacte + este adus la tine de Contacte Plus echipa - acordat "dezvoltator de top", prin Google Play!

Te cu prietenii, de spammeri BLOCK
Contacts+ este un adevărat all-in-one de contact, dialer telefon, sms si jurnalul de apeluri aplicație care face ușor să se conecteze cu prietenii și oamenii nedorite bloc sau telemarketing prin ID-ul apelantului și bloc. Fie că este vorba un apel sau sms - ești mereu în control asupra persoanelor pe care le conectați.

Protejați-vă CONTACT
În plus față de blocarea apelurilor spam și sms-uri, Contacte + vă protejează cu un serviciu integrat de backup si sincronizare - ușor de rezervă contactele, mesajele și jurnalele de apel, astfel încât veți nu pierde din nou.

SĂ TĂU
Mai presus de toate, Contacte + este privat și personalizabil. Date de contact ale tale sunt și nu sunt niciodată partajate cu oricine. Puteți face Contacte + propria prin selectarea care oferă de a utiliza, schimba temele și personalizați-l pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră.

CARACTERISTICI
+ Caller ID
+ Solicită și SMS-uri bloc
+ Contacte, SMS și jurnalul de apeluri de rezervă
+ acțiuni rapide pentru apeluri / SMS
+ Sortare inteligent
+ Teme
vizualiza + Grid / Listă contacte
+ Merge contacte duplicat
+ contacte personalizabile widget
+ Căutare rapidă dialer
+ Suport Android Wear

CONTACTEAZA-NE:
Ne-ar plăcea să știu ce crezi:
support[@]contactspls.com
www.contactspls.com/faq

Screenshot Contacts+ APK

 Contacts+ APK Cover Contacts+ APK Cover Contacts+ APK Cover Contacts+ APK Cover Contacts+ APK Cover Contacts+ APK Cover Contacts+ APK Cover Contacts+ APK Cover
enjoy millions of the latest android apps games music movies tv books magazines more anytime anywhere across your devices4.5 stars based on 70630 reviews
free web page hit counter