Saturday, February 24, 2018

 Carte de colorat pentru adulți  APK Download

Carte de colorat pentru adulți APK

82 from - 286 People

Android Games and Apps Free - Swrhb.com - - - - - - - - - -
Title: Carte de colorat pentru adulți
Author: ITSS, Games
Latest Version: Variază în funcție de dispozitiv
Last Update: 5 ianuarie 2018


Download Carte de colorat pentru adulți APK from ITSS, Games last update 5 ianuarie 2018 and Dezvoltator Accesați site-ul Trimiteți un e-mail la apps-support[@]it-system.pl Politica de confidențialitate IT-SYSTEM ul. Kwiska 5/7 54-210 Wrocław Poland

Carte de colorat pentru adulți HOLI carte de colorat pentru adulți. Mandala ta, relaxează plăcut după o zi grea, liniștitor imagini, culori și sunete ale naturii. Este, de asemenea, o carte de colorat pentru copii și este disponibil gratuit!

Colorat cărți pentru adulți HOLI este o călătorie în lumea de pace și relaxare, un moment pentru a le scăpa de agitația de zi cu zi și agitația. Răsfățați-vă cu un pic de timp liber în frumoasa lume de culori, imagini și forme.

Carte de colorat HOLI pentru adulți:
1. Folosește-ți imaginația și creativitatea (alege culorile, nuanțele și formele)
2. Relaxați-vă și relaxați-vă după o zi lungă (stres anti si relaxare)
3. Colorați picturi frumoase Mandala și să le arătăm lumii
4. Exprimă-te, arată sentimentele și emoțiile
5. Ascultați sunetele naturii
6. Dezvoltarea coordonării ochilor mână
7. Ia-o călătorie prin culori: primavara, vara, toamna, iarna
8. Color Terapia. Creați propria dvs. paletă de culori.

Poate descoperi cartea noastră de colorat anti-stres pentru adulți și copii, cufundați-vă în sunetele
naturii, selectați imaginea și dau culoarea. A se vedea modul în care se schimbă starea ta după terapia noastră de culoare. Terapia de arta - in timp ce colorat mintea noastră se bazează, de colorat este ca meditație, vă permite să uiți de grijile de zi cu zi.

HOLI, anti-stres pagini pentru adulți de colorat sunt împărțite în categorii, veți descoperi frumoase pagini de colorat din:
1. Mandala
2. Animale
3. Flori
4. Fluturi
5. Rezumat
6. Emoțiile
7. Zentangle
8. Zendala
9. Mesaje

★ Fiecare actualizare aduce noi pagini de colorat frumos de relaxare

Nu este vorba doar că de colorare este la modă, psihologii accentuează faptul că cărțile de colorat pentru adulți au un efect foarte bun asupra psihicului si starea de spirit noastre. Ele ajuta la reducerea stresului și a anxietății, calmează-te, ajuta la concentrare, să dezvolte creativitatea și încrederea în sine, într-o carte de colorat cuvânt vă permit să atingă o stare de Zen.
Carte de colorat pentru adulți este cel mai bun joc calmant, ajută pentru a scăpa de anxietate, colorare stimulează undele alfa ale creierului, astfel că suntem într-o stare ușoară de relaxare, de asemenea, este momentul în care activați lobul frontal al creierului, care este responsabil pentru planificarea și rezolvarea problemelor.

Dacă suferiți de insomnie și sunt în căutarea unor noi modalități de a vânt în jos, încercați de colorat. Colorat cărți pentru adulți poate fi un ritual de seară, care vă permite să vă relaxați și scuti de stres și de anxietate, iar acest lucru are un impact pozitiv asupra restului nopții.

De ce carte de colorat HOLI pentru adulți? Holi este un festival de bucurie și de primăvară, cunoscut sub numele de Festivalul de culori, asociate cu vopsele colorate pulverizate pe prieteni. In Europa, Festivalul de culori este o sărbătoare de primăvară de dragoste, zbenguială, și culori.

carti de colorat pentru adulți sunt în principal asociate cu Mandala, formele simetrice ale vectorilor inscriptionate într-un cerc. Mandala sunt prezente în cele mai multe culturi ale lumii. Executat aviditate de călugări budiști, pentru care crearea și vizionarea Mandala este o formă de meditație.
Zentagle este, de asemenea, un tip de carte de colorat pentru adulți și copii, legate de obiecte cunoscute pline cu modele geometrice, Zendala este un mandala rotund (deși nu neapărat simetrice), care este, de asemenea, umplut cu modele geometrice.

Urmărește-ne aici:
http://fb.com/ITSSGames
http://it-system.pl

Screenshot Carte de colorat pentru adulți APK

 Carte de colorat pentru adulți APK Cover Carte de colorat pentru adulți APK Cover Carte de colorat pentru adulți APK Cover Carte de colorat pentru adulți APK Cover Carte de colorat pentru adulți APK Cover Carte de colorat pentru adulți APK Cover Carte de colorat pentru adulți APK Cover Carte de colorat pentru adulți APK Cover Carte de colorat pentru adulți APK Cover Carte de colorat pentru adulți APK Cover Carte de colorat pentru adulți APK Cover Carte de colorat pentru adulți APK Cover Carte de colorat pentru adulți APK Cover Carte de colorat pentru adulți APK Cover Carte de colorat pentru adulți APK Cover Carte de colorat pentru adulți APK Cover Carte de colorat pentru adulți APK Cover Carte de colorat pentru adulți APK Cover Carte de colorat pentru adulți APK Cover Carte de colorat pentru adulți APK Cover Carte de colorat pentru adulți APK Cover Carte de colorat pentru adulți APK Cover Carte de colorat pentru adulți APK Cover Carte de colorat pentru adulți APK Cover Carte de colorat pentru adulți APK Cover
4.5 stars based on 83221 reviews
free web page hit counter