Tuesday, February 20, 2018

 CM Browser-Blocare reclame, rapid, confidențial  APK Download

CM Browser-Blocare reclame, rapid, confidențial APK

91 from - 2.192.194 People

Android Games and Apps Free - Swrhb.com - - - - - - - - - -
Title: CM Browser-Blocare reclame, rapid, confidențial
Author: Cheetah Mobile Communications
Latest Version: 4.0 sau o versiune ulterioară
Last Update: 13 februarie 2018


Download CM Browser-Blocare reclame, rapid, confidențial APK from Cheetah Mobile Communications last update 13 februarie 2018 and Dezvoltator Accesați site-ul Trimiteți un e-mail la browser[@]cmcm.com Politica de confidențialitate #8 Hui Tong Times Square, Yaojiayuan S. Rd., Beijing 100123, PRC

CM Browser-Blocare reclame, rapid, confidențial ☆ Descarcă: Descarcă cu ușurință videoclipuri online de pe diverse site-uri
☆ Securitate: Protecție din toate punctele de vedere! Motorul antivirus nr. 1 (evaluat de către AV-TEST)
☆ Adblock: Blochează anunțurile și pop-up-urile enervante


CM (Clean Master) Browser este un browser mobil de mici deimensiuni, care îți protejează dispozitivele de amenințări rău intenționate, oferindu-ți în același timp o experiență de navigare rapidă. Funcția de detectare a videclipurilor a CM Browser face posibilă descărcarea majorităților videoclipurilor disponibile online. În plus, funcția Adblock poate curăța pop-up-urile, bannerele și reclamele video enervante pentru a-ți oferi o experineță de navigare confortabilă.Caracteristici:
★ Descărcare inteligentă
Funcția inteligentă de detectare a CM Browser detectează în mot automat videoclipurile online ce pot fi descărcate de pe aproape orice site. O pictogramă pe bara de adrese a CM Browser te va informa atunci când există videoclipuri care pot fi descărcate, ceea ce ajută la descărcarea ușoară a videoclipurile dorite. (Videoclipurile de pe YouTube nu sunt acceptate din cauza politicilor Google)

★ Adblock
Funcția Adblock este un instrument personalizabil și puternic, care blochează în mod eficient anunțurile, pop-up-urile și bannerele enervante. Poți crea propriile filtre AdBlock sau marca articole nefiltrate, apăsându-le prelungit. Toate anunțurile marcate sunt stocate și blocate în mod automat. Funcția Adblock a CM Browser poate accelera, de asemenea, viteza de încărcare a paginii și reduce utilizarea datelor!

★ Prevenirea aplocațiilor rău intenționate
Te avertizează atunci când navighezi pe site-uri potențial frauduloase sau rău intenționate. CM Browser va informa utilizatorii înainte ca acesția să deschidă link-uri care pot duce la pagini infectate cu malware. Toate paginile sunt comparate în timp real cu lista CM de pagini suspectate de phishing, malware și software nedorit.

★ Protecție la descărcări
Scanează fișierele APK pentru a detecta malware, iar după finalizarea descărcării, browser-ul va porni o scanare de siguranță pentru a asigura că dispozitivul este sigur.

★ Modul incognito
Navighează pe internet fără a lăsa vreo istorie, cookie-uri, cache, etc, asigurând o experiență de navigare privată și securizată.

★ Nu lasă urme
Toate datele istoricului vor fi automat curățate atunci când ieși. Dorești să vizitezi site-urile sensibile din punct de vedere al confidențialității, fără ca cineva să știe? CM browser va șterge toate urmele activității tale pe internet pentru a preveni scurgerea datelor private.

★ Accelerează navigarea
Mecanism de preîncărcare pentru a accelera navigarea

★ Link-uri rapide
Navighează pe internet cu ușurință. Poți adăuga link-uri rapide ale site-urilor prin intermediul unei liste recomandate sau prin introducerea unei adrese URL personalizate.

★ Traducător de Pagina
Susținut de Google, funcția de traducere a paginii oferă traduceri în peste 40 de limbi, făcând navigarea pe site-uri străine simplă și ușoară.

★ Căutare după text

★ Redimensionare caractere

★ Semne de carte personalizate

★ Pachet de taburi pentru control multi tab

★ Comutarea motorului de căutare


--
**Fii alături de noi pentru a construi împreună navigatorul tău ideal!
Google+ Comunitate beta: http://bit.ly/1mJKaXh, join now!
--
Alte aplicații de la noi în magazinul Google Play:
Clean Master
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cleanmaster.mguard
CM Security:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cleanmaster.security

--
Contactează dezvoltatorul
browser[@]cmcm.com

Screenshot CM Browser-Blocare reclame, rapid, confidențial APK

 CM Browser-Blocare reclame, rapid, confidențial APK Cover CM Browser-Blocare reclame, rapid, confidențial APK Cover CM Browser-Blocare reclame, rapid, confidențial APK Cover CM Browser-Blocare reclame, rapid, confidențial APK Cover CM Browser-Blocare reclame, rapid, confidențial APK Cover
4.5 stars based on 67101 reviews
free web page hit counter