Tuesday, February 20, 2018

 Cele mai bune oglinda  APK Download

Cele mai bune oglinda APK

82 from - 7.163 People

Android Games and Apps Free - Swrhb.com - - - - - - - - - -
Title: Cele mai bune oglinda
Author: Netigen Tools
Latest Version: 4.1 sau o versiune ulterioară
Last Update: 9 februarie 2018


Download Cele mai bune oglinda APK from Netigen Tools last update 9 februarie 2018 and Dezvoltator Accesați site-ul Trimiteți un e-mail la mobile[@]netigen.pl Politica de confidențialitate ul.Dobrego Pasterza 19a/u3 31-416 Kraków

Cele mai bune oglinda Nu doresc să efectueze în jurul valorii de o oglindă doar pentru a verifica aspectul sau pus în lentile de contact? Orice altceva este pe telefon, deci de ce nu ar trebui să oglinda fie prea?

Transformați dispozitivul mobil într-o oglindă reală! Schimbarea de rame personalizate pentru a face vizualizarea în oglindă chiar mai bine. Pentru a simplifica utilizarea instrumentului nostru și pentru a face compararea dvs. diverse posibil exemplu de realizare.

De ce este această aplicație oglindă mobilă mai bine decât folosind camera foto de telefon?
★ simplu de utilizat decât camera foto a telefonului
★ Congelarea vizualizarea pentru a vedea imaginea mai în detaliu, nu mai este nevoie pentru a deschide galeria după fiecare fotografie
★ Surprindeți imagini și salvează automat pe disc
★ imagine Zoom
★ funcția Brightening
★ Modificați rezoluția oglinzii
★ Abilitatea de a roti de vedere al oglinzii

Fie că este vorba de make-up cerere sau de a lua cea mai bună imagine pentru perfectă fotografie Instagram selfie, ne-am luat te-a acoperit. Nu transportați niciodată în jurul valorii de o oglindă compactă din nou!

Dacă va avea probleme, vă rugăm să ne contactați: mobile[@]netigen.pl.
---
English

Don't want to carry around a mirror just to check your appearance or put in contact lenses? Everything else is on your phone, so why shouldn't your mirror be too?

Turn your mobile device into a real mirror! Change your personalized frames to make the view in the mirror even better. To simplify the usage of our tool and to make comparing your various embodiment possible.

Why is this mobile mirror app better than using your phone camera?
★ Simpler to use than your phone's camera
★ Freezing the view to see the image in more detail, there is no more need to open your gallery after every photo
★ Capture images and automatically save to disk
★ Zoom image
★ Brightening function
★ Change the resolution of the mirror
★ Ability to rotate view of the mirror

Whether it’s make-up application or taking the best picture for the perfect Instagram selfie photo, we’ve got you covered. Never carry around a compact mirror again!

If you will have any problems, please contact us: mobile[@]netigen.pl.

Screenshot Cele mai bune oglinda APK

 Cele mai bune oglinda APK Cover Cele mai bune oglinda APK Cover Cele mai bune oglinda APK Cover Cele mai bune oglinda APK Cover Cele mai bune oglinda APK Cover Cele mai bune oglinda APK Cover Cele mai bune oglinda APK Cover Cele mai bune oglinda APK Cover Cele mai bune oglinda APK Cover Cele mai bune oglinda APK Cover Cele mai bune oglinda APK Cover Cele mai bune oglinda APK Cover Cele mai bune oglinda APK Cover Cele mai bune oglinda APK Cover Cele mai bune oglinda APK Cover Cele mai bune oglinda APK Cover Cele mai bune oglinda APK Cover Cele mai bune oglinda APK Cover Cele mai bune oglinda APK Cover Cele mai bune oglinda APK Cover Cele mai bune oglinda APK Cover
4.5 stars based on 32261 reviews
free web page hit counter