Saturday, February 24, 2018

 Backgammon Live: Joc de Table Gratuit Online #1  APK Download

Backgammon Live: Joc de Table Gratuit Online #1 APK

88 from - 46.241 People

Android Games and Apps Free - Swrhb.com - - - - - - - - - -
Title: Backgammon Live: Joc de Table Gratuit Online #1
Author: Come2Play
Latest Version: 4.0 sau o versiune ulterioară
Last Update: 22 februarie 2018


Download Backgammon Live: Joc de Table Gratuit Online #1 APK from Come2Play last update 22 februarie 2018 and Dezvoltator Accesați site-ul Trimiteți un e-mail la info[@]come2play.com Politica de confidențialitate 32, Habarzel St., Tel-Aviv

Backgammon Live: Joc de Table Gratuit Online #1 Joacă cel mai bun Joc de Table gratis cu Backgammon Live! Testează-ți aptitudinile concurând cu persoane din toată lumea în acest joc clasic de bord. Jucat de zeci de ani, jocul de table a fost dintotdeauna unul dintre cele mai tari jocuri pe care le poți juca cu prietenii.

Vino alături de milioane de jucători într-unul dintre cele mai bune jocuri de strategie online!Îmbunătățește-ți aptitudinile pe măsură ce participi la jocuri din ce în ce mai grele cu adversari din ce în ce mai buni. Concurează cu jucători din toată lumea în turnee de rable live și demonstrează că ai calitățile necesare într-unul dintre cele mai populare jocuri !

Backgammon Live poate fi jucat GRATUIT. Știm că cele mai distractive jocuri sunt și mai plăcute atunci când concurezi cu prietenii - de aceea, jucătorii noștri pot juca 2 jocuri player cu prietenii de pe Facebook!Încearcă aceste uimitoare jocuri online multiplayer.

Croiește-ți drumul în top
Nu cunoști regulile?Backgammon Live te învață cum să joci table, astfel încât să fii pregătit pentru meciuri contra unui adversar, pe măsură ce joci cu prietenii sau cu persoane la întâmplare din toată lumea. Croiește-ți drumul în topul clasamentelor concurând în turnee multiplayer și cu prietenii de pe Facebook.

Table de joc și zaruri
Fă o călătorie în jurul lumii și adaugă un strop de culoare la acest joc clasic!Joacă pe table de joc diferite, cu teme unice din toată lumea!De la New York la Paris, din Hawai până la Istanbul, Backgammon Live îți oferă experiența globală pe care o căutai. Dă cu zarul și deblochează mai multe elemente speciale, inclusiv tipuri diferite de zaruri, de la cele din lemn până la zaruri curcubeu!

Testează-ți aptitudinile!
Backgammon Live nu este obișnuitul joc de table gratuit, care oferă diferite scheme complexe de joc pentru a dovedi că ești un învingător! Testează-ți viteza cu Nitro Board, unde ai 20 de secunde pentru a face mutarea. Încearcă Hyper Backgammon, unde fiecare jucător începe cu numai trei puluri. Acesta nu este obișnuitul joc de table. Este un joc inteligent de table.

Evoluând dintr-un un joc egiptean antic într-unul din cele mai populare jocuri cu 2 jucători din lume, tablele au primit o multitudine de denumiri de-a lungul anilor, cum ar fi:Tapa, Tavla, Tabula, Acey Deucey, Tawla și multe altele!

Backgammon Live este distractiv, simplu și extraordinar de captivant!

Screenshot Backgammon Live: Joc de Table Gratuit Online #1 APK

 Backgammon Live: Joc de Table Gratuit Online #1 APK Cover Backgammon Live: Joc de Table Gratuit Online #1 APK Cover Backgammon Live: Joc de Table Gratuit Online #1 APK Cover Backgammon Live: Joc de Table Gratuit Online #1 APK Cover Backgammon Live: Joc de Table Gratuit Online #1 APK Cover Backgammon Live: Joc de Table Gratuit Online #1 APK Cover Backgammon Live: Joc de Table Gratuit Online #1 APK Cover Backgammon Live: Joc de Table Gratuit Online #1 APK Cover Backgammon Live: Joc de Table Gratuit Online #1 APK Cover Backgammon Live: Joc de Table Gratuit Online #1 APK Cover Backgammon Live: Joc de Table Gratuit Online #1 APK Cover Backgammon Live: Joc de Table Gratuit Online #1 APK Cover
4.5 stars based on 49097 reviews
free web page hit counter