Saturday, February 24, 2018

 Joc de Table Lord of the Board  APK Download

Joc de Table Lord of the Board APK

87 from - 38.570 People

Android Games and Apps Free - Swrhb.com - - - - - - - - - -
Title: Joc de Table Lord of the Board
Author: Beach Bum Ltd.
Latest Version: 4.0 sau o versiune ulterioară
Last Update: 19 februarie 2018


Download Joc de Table Lord of the Board APK from Beach Bum Ltd. last update 19 februarie 2018 and Dezvoltator Accesați site-ul Trimiteți un e-mail la admin[@]bbumgames.com Politica de confidențialitate Gershon Shatz 16 Tel Aviv 6701752 Israel

Joc de Table Lord of the Board Instalează Backgammon - Lord of the Board

Provoacă-te pe tine însuți și pe ceilalți să învățați regulile jocului de table cu unul dintre cele mai populare jocuri pe tablă care au existat vreodată!

Lasă deoparte tot ce știi despre jocurile pe tablă și alte jocuri multiplayer. Backgammon - Lord of the Board este unul dintre cele mai competitive și mai captivante jocuri gratis existente! Accesul de adrenalină din momentul câștigării turneelor de table și al avansării într-o poziție de top în clasament este pur și simplu inegalabil. Alătură-te comunității noastre de jocuri multiplayer online și începe să joci chiar astăzi!

Dă cu zarul și ia parte la distracție!
Toată lumea concurează în cadrul unuia dintre cele mai bune jocuri pe tablă online de pe Google Play! Deși unii numesc acest joc Nardi sau Narde, Tavla sau Tabla, regulile sunt aceleași, iar distracția este universală. Indiferent dacă ești novice sau jucător experimentat, mizele pentru nou veniți te vor ajuta să începi numaidecât. Joacă gratuit table live alături de mii de adversari din toată lumea.

Devino Maestru de Table
Deprinde-te cu acest joc cu zaruri, câștigă experiență, obține fise și croiește-ți drumul spre top! Bucură-te de jocul unu contra unu și de turneele multiplayer pentru jocul de table. Deblochează conținut nou și captivant pe măsură ce faci progrese la jocul de table online, urcă pe poziție și fii lider în clasament. Concurează cu alți jucători pricepuți și vezi dacă ai calitățile necesare pentru a învinge concurența și pentru a deveni Lord of the Board!

Investește în strategie
Când joci contra altor maeștri ai jocului de table, fiecare secundă contează! Atinge-ți potențialul maxim concentrându-te pe strategia jocului de table și lasă regulile și regulamentele pe seama aplicației. În loc să îți irosești timpul numărând pașii, planifică-ți următoarea mutare și întrece-ți adversarul!

Conceput de profesioniști
Backgammon - Lord of the Board îți este oferit de creatorii unora dintre cele mai bune jocuri sociale online existente! Bucură-te de funcții incredibile, cum ar fi:
- Grafică plăcută
- Joc ușor de utilizat
- Progresie captivantă în joc
- Opțiuni jucăușe de chat
- Turnee live
- Profile cu statistici ale jucătorilor
- Aruncarea zarurilor - complet aleatorie! (Generator RNG sofisticat)
- O mulțime de bonusuri gratuite, inele, trofee, premii și multe altele!
- Clasamente unice de competiție

Dă-ne Like pe Facebook pentru OFERTE DE FISE GRATUITE! https://www.facebook.com/441503676034501/
Ai sugestii referitoare la joc? Contactează-ne la support[@]bbumgames.com.

Acest joc este destinat adulților și nu oferă posibilitatea de a paria pe bani reali sau alte oportunități de a câștiga bani sau premii reale. Succesul la acest joc nu implică un succes ulterior la jocurile de noroc pe bani reali.

Screenshot Joc de Table Lord of the Board APK

 Joc de Table Lord of the Board APK Cover Joc de Table Lord of the Board APK Cover Joc de Table Lord of the Board APK Cover Joc de Table Lord of the Board APK Cover Joc de Table Lord of the Board APK Cover Joc de Table Lord of the Board APK Cover
4.5 stars based on 8182 reviews
free web page hit counter